Кој VPN го користете за Агрентина?
Windscribe во фри верзија не ја подджува Аргентина, а tunnelbear немам можности да проверам.
Пробав со Аргентиски прокси но тешко да се најде брзи конекции.
Windscribe во фри верзија не ја поддржува Аргентина, а tunnelbear немам можности да проверам.
Tunelbear има Аргентина, гага 500мбWindscribe во фри верзија не ја поддржува Аргентина, а tunnelbear немам можности да проверам.
Tunelbear има Аргентина, гага 500мб
Што картичка користите за наплата? Исто така и која адреса ја пишавте... Убацив некоја аргентинска адреса, со мојава картица од комерцијална и нејќе да ми помине.
Јави се во банка и мењај картица дур не е доцна.
Зошто?Јави се во банка и мењај картица дур не е доцна.
Ај и јас да прашам, дали ќе можам на веќе постоечки емаил кој го користам за плаќање сториџ на гугл драјв да купам премиум индиски, или ќе морам да направам нов акаунт само за тоа па овој стариот да го додадам како фемили мембер?
Sent from my iPhone using Tapatalk
До оние што направиле со Индија/Аргентина,потврдувате дека нема проблеми за rebill и иначе кои банки во Македонија поминуваат?
Кога си платите преку ВПН пак го исклучувате ВПН и си го користете без ВПН или мора цело време со ВПН?
А ја како што гледам на гоогле кај аргетинскиот дриве кошта за 2тб 15долари и тоа годишно, у споредба кај нас од 100долари е мајката
Секако користам плус 20-30гб така да не ми треба многу. Може да ми кажеш од искуство за мое прашање погоре?
Sent from my iPhone using Tapatalk
стави ги податоците на екстерен диск или локално ако имаш простор, кога ќе ти заврши само откажи го и продолжи го со аргентинско впн и плати јутуб премиум после тоа, ќе имаш и на драјв пониски цени