Да, поминуваБезбедно ли е преку TunnelBear VPN?
Да, поминуваБезбедно ли е преку TunnelBear VPN?
Vanced го прогласивме за банирано.Vanced?
Се утепав од плаќање по 10$ неколку месеци....Аргентина 119 = 60 MKD
2 денари помалку од претходниот месец![]()
Може и Youtube Premium mod apk. Е сега не ти гарантира никој дека таква верзија се ќе ти работи добро. Основното да може да слушаш музика и со заклучен екран, да нема реклами би требало да работи добро.
Зашо импровизирате со вакви апликации кога за 60 денари месечно ќе имате легит Јутуб премиум? Првите 4 месеци е гратис, после 100Арс наплаќа.
Ја од тука дознав дека уопште може таква опција. Пробав со TunnelBear, има фри верзија до 500МБ кои што се повеќе од доволни за да се заврши цела процедура...
Дали со ова ќе можеш да слушаш музика и во позадина кога користиш нешто друго?Како замена за Vanced, има можност и за симнување на клипови директно преку апликација.
YouTube Pro [Sam mods]
Зошто Гугл не се глупави, кога тогаш ќе стават бан на таа метода или бан на акаунт или па исплата на тој loophole (малку веројатно). Инаку 1 месец е гратис, не 4. Се плаќа 119 Арс, околу 60 денари. Во секој случај, секогаш ќе постои пиратска алтернатива. ReVanced е една од нив или пак модифициран YouTube од RBMods каде што не плаќаш ништо, а добиваш повеќе работи како SponsorBlock, Dislike, гасење на tracking и слично, а за многу луѓе очигледно полесна е оваа варијанта.Зашо импровизирате со вакви апликации кога за 60 денари месечно ќе имате легит Јутуб премиум? Првите 4 месеци е гратис, после 100Арс наплаќа.
Ја од тука дознав дека уопште може таква опција. Пробав со TunnelBear, има фри верзија до 500МБ кои што се повеќе од доволни за да се заврши цела процедура...
Ќе можеш.Дали со ова ќе можеш да слушаш музика и во позадина кога користиш нешто друго?
Ок тоа, не сакам да бидам цело време контра и јас сум пишувал тука дека постои "хакната верзија" на апликацијата но сепак не би ја инсталирал таква затоа што ако апликацијата е истото потполно Youtube тогаш на Google play не добиваш редовно ажурирање. Кога ќе кликнеш на Google play да се ажурира сигурно ти се брише таа хакната mod верзија. Ако автоматски е наместено во Google play преку Wi fi да се ажурираат апликации ќе мора да исклучам тоа и за секоја апликација да проверувам често дали има ажурирање.Ќе можеш.
Посебно се двете апликацииОк тоа, не сакам да бидам цело време контра и јас сум пишувал тука дека постои "хакната верзија" на апликацијата но сепак не би ја инсталирал таква затоа што ако апликацијата е истото потполно Youtube тогаш на Google play не добиваш редовно ажурирање. Кога ќе кликнеш на Google play да се ажурира сигурно ти се брише таа хакната mod верзија. Ако автоматски е наместено во Google play преку Wi fi да се ажурираат апликации ќе мора да исклучам тоа и за секоја апликација да проверувам често дали има ажурирање.
Посебни апликации се двете, нема врска ова со Google play, за ажурирање ја инсталираш новата верзија на апликацијата кога ќе излези и толку.Ок тоа, не сакам да бидам цело време контра и јас сум пишувал тука дека постои "хакната верзија" на апликацијата но сепак не би ја инсталирал таква затоа што ако апликацијата е истото потполно Youtube тогаш на Google play не добиваш редовно ажурирање. Кога ќе кликнеш на Google play да се ажурира сигурно ти се брише таа хакната mod верзија. Ако автоматски е наместено во Google play преку Wi fi да се ажурираат апликации ќе мора да исклучам тоа и за секоја апликација да проверувам често дали има ажурирање.
Ако најде некој Youtube music таква верзија за да може offline да слушам песни би било супер.Посебни апликации се двете, нема врска ова со Google play, за ажурирање ја инсталираш новата верзија на апликацијата кога ќе излези и толку.
Зошто Гугл не се глупави, кога тогаш ќе стават бан на таа метода или бан на акаунт или па исплата на тој loophole (малку веројатно). Инаку 1 месец е гратис, не 4. Се плаќа 119 Арс, околу 60 денари. Во секој случај, секогаш ќе постои пиратска алтернатива. ReVanced е една од нив или пак модифициран YouTube од RBMods каде што не плаќаш ништо, а добиваш повеќе работи како SponsorBlock, Dislike, гасење на tracking и слично, а за многу луѓе очигледно полесна е оваа варијанта.
Претпостаувам дека и не ни сакаат сите корисници да им се на претплата, ако се сите на претплата, нема кој да се рекламира на јутуб. Би рекол дека знаат што прават, колку и нас да ни изгледа нелогично, ја немаме целата слика.Не се од вчера, ама како да се од вчера со тарифирањето. Да дадеа малку пологичен модел на тарифирање 50% од корисниците ќе беа на претплата, а не 0.05%.