- Ја почнал/а темата
Oktar
Epic
Oktar's setup
- Processor & Cooler
- Intel® Core™ i7-8700k + Noctua NH D14
- Motherboard
- Asus Prime Z370-A
- Storage
- SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
- PSU
- Cooler Master Vanguard v850
- RAM
- Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Video card
- Asus Strix GTX1080
- Case
- BeQuiet Pure Base 600
- Mouse
- Logitech MX Master 2s
- Keyboard
- Razer Blackwidow Lite
- Monitor
- Dell U2515H
- OS
- Windows 7 + MacOS
Го продавам комплетот од два тригери, модел којшто е споменат во насловот, а се продаваат како дел од акцијата "Брус Врилис ја распродава покуќнината јер нема нови делови од Умри Машки, нема ни приходи, а скуп је живот фраерски".
Тригерите се сочувани 12/10, користени се малку, ги купив кога имав интерес за макро фотографија. Станува збор за солидни тригери од средната класа на јонгнуо, поддржуваат HSS, E-TTL, 1/8000 шатер тајм, 3 групи, 3 канали итн. Појма немам што се нудат како опција, јас ги користев како simple triger и битно ми беше да има HSS. Двата модули можат да работат и трансмит и рисив. Повеќе инфо на линков.
Еве и некоја слика од нив, for no apparent reason.
Цена, само 2309 денари (сеуште ми фалат 2309 денари во домашниот буџет, па ако не со тастатурата, се надевам со тригериве ке ја пополнам таа дупка)
Тригерите се сочувани 12/10, користени се малку, ги купив кога имав интерес за макро фотографија. Станува збор за солидни тригери од средната класа на јонгнуо, поддржуваат HSS, E-TTL, 1/8000 шатер тајм, 3 групи, 3 канали итн. Појма немам што се нудат како опција, јас ги користев како simple triger и битно ми беше да има HSS. Двата модули можат да работат и трансмит и рисив. Повеќе инфо на линков.
Еве и некоја слика од нив, for no apparent reason.

Цена, само 2309 денари (сеуште ми фалат 2309 денари во домашниот буџет, па ако не со тастатурата, се надевам со тригериве ке ја пополнам таа дупка)
Последна промена: