Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Xiaomi electric scooter M365

Статус
Затворена за нови мислења.

Ficho

Gaining Experience
9 јули 2015
390
284
Скопје
Ficho додаде нов оглас:

Xiaomi electric scooter M365 - Проценка

Ве молам за проценка за Xiaomi M365 electric scooter купен од Грција во 2018/2019-та година. Пројдена е гаранцијата. Ставени се полни гуми, нема амортизер напред. Го давам бидејќи ми стои доле во подрум, никој не го користи. Има некои грепки по него од користење и доколку има некој заинтересиран може да видам да му испратам слики. Ви благодарам однапред.

Видете го целиот оглас...

tupacan

Unstoppable
10 септември 2007
1.733
2.391
Многу е битно во каква состојба е батеријата, т.е. колку км ќе држи.

Би рекол ~100-150€.

Ficho

Gaining Experience
9 јули 2015
390
284
Скопје
Реални 123.000км со книшка со све. Какво враќање не трескај глупости молим ти се.

• Хаха
Реакции: Ceco

krema

Illuminator
24 јуни 2009
15.412
15.388
youtu.be
Зашо глупости, фино лепо прашав јер има софтверска можност за враќање.
Гуглај малку!

Ficho

Gaining Experience
9 јули 2015
390
284
Скопје
Прво другар, изгледа не го разбра тонот на пораката дека е заебанција пошто, ко второ, мислам дека во описот погоре - Го давам бидејќи ми стои доле во подрум, никој не го користи. - е опфатено дека стои долго време без никакво активно користење (читај 3 години). И ко трето мислам дека ако тука на форумов почне да се сомнева и објаснува околу исправноста на стварите коишто ги огласуваме/продаваме/купуваме, тогаш многу ниско паднал форумот според мене. Секогаш си стојам позади било што што сум огласил и продал како што и очекувам да биде направено од членот од којшто сум купил нешто. Ако си сериозно заинтересиран и ова е клучното инфо што те замислува дали да го земеш или не, тогаш ќе пробам да го најдам точното инфо и да ти го дадам за да може да дојдеме до зделка. А доколку се наоѓаш само у муабет, слободно оди во другите теми, не го расипувај огласот.

Steff_92

Gaining Experience
28 јули 2017
262
179
Куманово
Јас сум заинтересиран за издржливоста на батеријата.
Имаш ли предлог како може да ја провериме?
Некористењето создава проблеми за батеријата.

Ficho

Gaining Experience
9 јули 2015
390
284
Скопје
Јас сум заинтересиран за издржливоста на батеријата.
Имаш ли предлог како може да ја провериме?
Некористењето создава проблеми за батеријата.
Повремено е ставен на полнач скутерот меѓутоа не е тоа тоа нели. Инаку кој и да се реши да го проба, секако дека ќе има неколку дена да го повози истестира и доколку има некоја замерка околу нешто, ќе го врати и ќе му бидат вратени парите. Јас секако за било што и да сум продал не сум ставил клуч на темата додека купувачот не ми потврдил дека се си е океј со тоа што го зел.

Бидејќи нема нови проценки ќе ја оформиме цената на 9.000 или 150 евра и ќе ги контактирам членовите по редоследот на пријавување во приватна порака.

krema

Illuminator
24 јуни 2009
15.412
15.388
youtu.be
Прво другар, изгледа не го разбра тонот на пораката дека е заебанција
Не го разбрав, btw не продаваш семки.
А доколку се наоѓаш само у муабет, слободно оди во другите теми, не го расипувај огласот.
Немав намера да расипувам оглас, имав интерес за купување нооо .... јбг
сори

deni.mitev

Practice makes perfect
7 октомври 2014
1.024
1.024
М365 е најпогодениот тротинет со батерија, нема подобар, и цената ти е одлична.

Ficho

Gaining Experience
9 јули 2015
390
284
Скопје
Тротинетот е продаден на членот што воедно и прв се пријави и пиша @dac12 . Со здравје да си го користи. Огласот може да се заклучи.

tupacan

Unstoppable
10 септември 2007
1.733
2.391
По која цена, ако не е тајна?
Имам и јас еден во иста состојба што најверојатно ќе иде на продажба.

Enis-Phantom

On your way to fame
18 ноември 2013
345
522
Небитно
По која цена, ако не е тајна?
Имам и јас еден во иста состојба што најверојатно ќе иде на продажба.
Си има напишано
"Бидејќи нема нови проценки ќе ја оформиме цената на 9.000 или 150 евра и ќе ги контактирам членовите по редоследот на пријавување во приватна порака."

tupacan

Unstoppable
10 септември 2007
1.733
2.391
Си има напишано
"Бидејќи нема нови проценки ќе ја оформиме цената на 9.000 или 150 евра и ќе ги контактирам членовите по редоследот на пријавување во приватна порака."
Да де, но тоа не значи дека таа била финалната цена. Како и да е, добив одговор по ПП.

NikolovskiM

Gaining Experience
20 април 2019
155
272
@tupacan ако се одлучиш да продаваш и стварно е у слична состојба, јас сум заинтересиран :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.368
Мислења
1.010.354
Членови
36.676
Најнов член