- Ја почнал/а темата
Lightlord
Intern
- 6 април 2007
- 86
- 1
Ми треба информација за добар хард диск со над 150 ГБ меморија и како се движат цените. Сварно би поштуел ако може некоја препорачка. Поздрав
Gorgi, погрешно сфатен ти е мојот коментар...Прво мислев дека се шегуваш, ама кога прочитав поубаво, озбилен си бил. Макстор е купен од Сигејт, па така на Макстор хдд пишува manufactured by seagate.па така исто ти се фаќа
http://www.seagate.com/maxtor/
Совет: Види по странските, па тогаш барај од македонските...Баш ке видам по Македонскиве фирми што се нуди.
za kakov HDD zobruvas? external ili internal?Ми треба информација за добар хард диск со над 150 ГБ меморија и како се движат цените. Сварно би поштуел ако може некоја препорачка. Поздрав
Da probas da si kupis HDD za laptop (2.5") i nekoja nekoja fioka koja odi na USB port (a i nemora fioka, ima sea edno kabelce e 2.5" , 3.5" ATA/SATA kon usb 2.0 so posebno napojuvanje sto tebe i nema da ti treba). Deka ne sum bas siguern deka postoi external hdd bez napojuvanje.jas baram najgolem mozen EXTERNAL hdd sto ne bara additional power source i po moznost sto se zakachuva so usb 2.0 a ne 1.1??
suggestions?
Heh OK, samo ako go poglednes poubavo kje vidis deka i toa e 2.5" HDD smesten vo kutija