- Ја почнал/а темата
Password
Intern
- 10 април 2007
- 393
- 9
Ако добро ме држи меморијата мислам дека Macedonia KAV се едни типци од Кавадарци не ме држете за зборTHIS IS JUST HELLO FROM ME FOR THIS SITE
CLOSE THE HOLES ON THE WEB SERVER TO SURVIVE LONGER
gento - MACEDONIA KAVUNITED MACEDONIA
ALL DATA IS SAVED DON'T WORRY I DON'T TOUCH
[email protected]
Не, не се добри, како прво незнаат да пишуваат англиски а неверувам дека знаат и да читаат. Потоа ако беа добри немаа е-маил да остават на страната... Натаму да не зборамNe e moe. Da bese moe nemase da go kazam. Neznam koi se ovie ali dobri se
![]()
Не се согласувам со Додо.е да бефме во европска унија и да имафме закони за афторски права .... сега GENTO ке киснеше во некој затвор
Беше водена негде дискусијата, добро би било да се отвори нова на оваа тематика.Не се согласувам со Додо.
Не се нарушени авторски права, не е украдено ништо и објавено на друга страна. Само е најдена дупка која треба да се закрпи.
Што сакаш да кажеш... дека ако има закон нема да има потреба да користам password или да инсталирам firewall???
Јас го 100% оправдувам и подржувам типот, бидејќи само така ќе напредуваме со заштити.
Ако сакал да направи добро дело требало да праша и побара дозвола од сопствениците на сајтот...
Па не морал јавно тоа да го направи. можел е-маил да прати до админот и да му објасни каде, што, како околку дупката...а не вака...јавно понижување... ова можело на тивок начин да се реши...а не со фалење и со јавно понижување.
Ако тебе вратата од домот ти стои отворена, никој нема право да влезе внатре и да ти прегледува по собите и фиоките. Исто е и ова.
И јас го делам мислењето со вас. Никој нема право да тестира мој проект и без да ме консултира да ги објавува грешките јавно и да го нарушува мојот углед. Ако навистина сакал да укаже на грешките и пропустите на мојот сајт, можел да ме предупреди преку меил, а не вака јавно да се фали.доколку некој сака да ја тестира сигурноста на некој од моите сајтови, најдобро би било претходно да побара моја дозвола, не? Можеби јас знам дека имам дупки а тие не се затворени поради сосема други причини.
:bravo:Иди почни да ограбуваш по куќи кои имаат прозорци на прв спрат без решетки или брави кои е лесно да се обијат и остави им писма дека не се сигурни... боље ти него некој лопужа друг кој успут и ќе им украде нешто... се за својата земја.
:bravo:Желбата за слава е лоша работа и ги тера луѓето да прават глупости.
Ако тебе вратата од домот ти стои отворена, никој нема право да влезе внатре и да ти прегледува по собите и фиоките. Исто е и ова.
Во ред да ти каже на тебе (во овој случај преку емаил) но не и да му каже на цело маало, нели?No ako vratata ti e otvorena zoshto chovekot da ne dojde, vleze i ti kazhe deka ti e otvorena i da si ja zatvorish..)
Tachno...Во ред да ти каже на тебе (во овој случај преку емаил) но не и да му каже на цело маало, нели?![]()
како прво ... ДАДО не ДОДО , ДАДОНе се согласувам со Додо.
Не се нарушени авторски права, не е украдено ништо и објавено на друга страна. Само е најдена дупка која треба да се закрпи.
Што сакаш да кажеш... дека ако има закон нема да има потреба да користам password или да инсталирам firewall???
Јас го 100% оправдувам и подржувам типот, бидејќи само така ќе напредуваме со заштити.
Значи еве ја причината. Некој човек останал без работа затоа што, некој си господин зезнат решил да им каже каде е дупката, наместо да си прати mail и да му објасни администраторот.Како што кажа Андријески можеби тие дупки се оставени поради некои причини.my dale otkaz na prethodniot