Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Wow-tbc

Статус
Затворена за нови мислења.

Password

Intern
10 април 2007
393
9
Играв едно време додека не беше излезена Tbc. Имам неколку другари кои деноноќно играат и незнам до кога ќе трае ова. Крај... Тешко дека ќе има. 8 милиони луѓе ја играат играва, па види сега ти :)

skullmonkey

Unstoppable
25 април 2007
4.495
3.441
Скопје
www.gorast.com
Се планира уште едно продолжение за околу 8-9 месеци и тоа е последното од WoW. Според истражувања играта ке трае околу 4 години (од сега), а подршката за неа ке биде уште година дена потоа.

GP

Messiah

Intern
28 април 2007
19
0
WoW TBC

Luge WoW e najdobrata igra na site vreminja. Otkako ja imam kupeno TBC po cel den skapuvam na nea, a mislam deka ima dosta igraci koj skapuvaat po cel den od Makedonija. Direktor igras WoW? :D
I sakam da prasam dali igaat dosta igraci vo Enternet WoW?

direktor.e

Intern
6 април 2007
608
4
Normalno deka igraat i toa mozam dakazam 50% :)
Jas ne igram WOW, ednas za malce ke me zarazea, no mi stana jasno deka nema da imam vreme i se povlekov.

Messiah

Intern
28 април 2007
19
0
WoW TBC

Moe posledno prasanje da ne bidam dosaden. Moze li nekoj da mi kaze na koj server ima najveke Makedonci , otprilika de :D
Ja igram na Grim Batol i Stormreaver pa taka sakam da znam

psybaron

Intern
10 април 2007
745
44
Куманово
markoaleksic.com

hahaha...
150_0000047303_0000052411.jpg

ovde vo US ima nova WoW religija.(kako hrisitjansvo,islam itd.) a ima i kliniki za WoW playeri. :D jk

Sleepless

Intern
3 мај 2007
35
19
E milo ja dve godini bev navlecen na nea i toa u posledno vreme HC ali sto e dosta dosta e!!!

Pozdrav od Zdruzenie na bivshi zavisnici od WoW! :D

dr3amX

Intern
6 мај 2007
11
0
Играта е вирус за правење пари. Премногу луѓе се навлезени. Гледајте ја епизодата 1008 од South Park "Make Love, not Warcraft" Прв дел - Втор дел ќе ви станат јасни некои работи за WoW :D .
И јас играм WoW TBC :) но не нон-стоп туку кога имам време.

RaizoMugen

Intern
17 април 2007
103
1
Abe blizz vika deka wow ke trae dodeka ke trae i nikoj neznae ni kako ni koga ke zavrsi, najnovo so objavia e deka ke se menuva prikaznata so cel da se napravat podobri prodolzenija ( sea vie mislete mu ja ) . Poslednata informacija za prodazbata e deka se prodadeni poveke od 10 milioni primeroci sto znaci blizz prai se poveke i poveke kes .... A da i uste nesto koga nekoj od vas ( site so pisale deka bile navleceni ) stvarno igral wow , ja ne ve znam nikoj ( osven slipi ama i on e balavander so bi rekle srbite :D )

direktor.e

Intern
6 април 2007
608
4
U sustina toa e cirka 1,6 % od celokupnoto naselenie. Ne e tolku strasno :) Ima uste nadez za ovoj svet

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.173
Мислења
1.007.377
Членови
36.674