Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Wireless Router

GotiX

Intern
13 април 2007
22
0
Ok.... prvin zdravo na site :) Vaka....koristam Linksys WRT54GL router. Firmware dd-wrt.v23 SP2. Go koristime na ADSL konekcija. Maliot odlicno si ja vrshi rabotata obezbeduvajki internet konekcija za 21 kompjuter. Link za download na dd-wrt.... www.dd-wrt.com. Firmware-ot e stabilen i nemame problemi. Ima mnogu povekje interesni opcii od standardniot firmware..... Tolku :p

HyBRiD_HeLL

Intern
13 април 2007
106
1
Ако можеш да го флешуваш уред и ако имаш мод кој го подржува твојот рутер зашто да не.

psybaron

Intern
10 април 2007
745
44
Куманово
markoaleksic.com
eve pak da prasam nesto da ne otvoram nova tema..kupiv BELKIN ruter. i sega koga dojdov doma se mi pojde naopacki..prvo go izgorev adapterot (zaboraviv deka ovde e 220V).ama zemav nov.taka da sega dobro mi raboti..ama nemozam da instaliram Wi-Fi.samo kako switch mi raboti. mi javlja problem koga idam preku Quick Instalation Guid..i koga ke dojde do delot koga ruterot treba da se konektira na net.? dali nekoj ima veze sto moze da e problemot?

psybaron

Intern
10 април 2007
745
44
Куманово
markoaleksic.com
eve pak da prasam nesto da ne otvoram nova tema..kupiv BELKIN ruter. i sega koga dojdov doma se mi pojde naopacki..prvo go izgorev adapterot (zaboraviv deka ovde e 220V).ama zemav nov.taka da sega dobro mi raboti..ama nemozam da instaliram Wi-Fi.samo kako switch mi raboti. mi javlja problem koga idam preku Quick Instalation Guid..i koga ke dojde do delot koga ruterot treba da se konektira na net.? dali nekoj ima veze sto moze da e problemot?

cccc.pa normalno nema da se konektira koga pogresen pasvord koristis.:ua: :ua: :ua: p.s tatko mi pogresen pasword mi dal...nemozam da poveruvam.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.368
Мислења
1.010.332
Членови
36.676
Најнов член
Kazanizam