Не земав in-ear, земав од Анхоч едни, овие беа мислам:За што се одлучи ?
Почнав да барам и јас, па ме интересира дали купи и како си задоволен.
Anhoch PC Market Online - Earphones JBL Tune 205BT Bluetooth w/microphone BlackДа не отварам нова тема. И јас барам безжични слушалки. Буџет до 2,000.
Гледав кај нас, нема ништо што ми се допаѓа.
Би сакал да нема кабел кој ги поврзува двете слушалки.
До сега користев едни од eBay. Ок беа, али имаа скоро секунда delay, така да за разговор беа гомно. И сега ја изгубив едната слушалка и барам нови.
Може али, ебај, геарбест или која било продавница која шипнува до тука.
Благодарам.
Edit: Што велите за овие?
US $26.97 70% OFF|QCY QS2 TWS Bluetooth V5.0 Headphones 3D Stereo Sports Wireless Earphones with Dual Microphone-in Bluetooth Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Испратено од SM-G935F преку IT.mk форум апликација
Не барам ефтино, само да се добри, а ако треба би платил и +$5-10 шипинг. Моментално користам жичении слушалки, мразам жици.@Futurelakimens Јас планирам да ги купам Redmi AirDots.
Имаат Active noise cancellation (DSP intelligent environment noise reduction), и поголеми драјвери, во споредба со тие што ги спомна.
Ќе ги порачвав од Goldway, ама завршија купоните за $1 попуст и ќе почекам кој ќе има.
Има и поевтини со побавен шипинг. Најевтино шо видов, мислам дека беа $19,8
Ги видов, али кабел имаат мегу нив.
@Futurelakimens Јас планирам да ги купам Redmi AirDots.
Имаат Active noise cancellation (DSP intelligent environment noise reduction), и поголеми драјвери, во споредба со тие што ги спомна.
Ќе ги порачвав од Goldway, ама завршија купоните за $1 попуст и ќе почекам кој ќе има.
Има и поевтини со побавен шипинг. Најевтино шо видов, мислам дека беа $19,8
Сигурно може, но незнам колку касни звукот. Претходните кои ги имав каснеа околу 1 секунда, така да не беа корисни за ништо друго освен за музика. Овие демек имаат ептен мал delay.не можам да најдам никаде инфо, дали може да се користат на Windows лаптоп ? Имав едни Bluetooth од Алиекспрес али ми каснеше звукот 2 секунди...
Нарачано, али ќе се најдат за некој другОвие
US $51.69 39% OFF|Aliexpress.com : Buy Anker Soundcore Liberty Lite True Wireless Earbuds Bluetooth 5.0 Sports Sweatproof Mini Bluetooth earphones with Built in Mic from Reliable Bluetooth Earphones & Headphones suppliers on ANKER Official Store
или
US $41.99 16% OFF|Aliexpress.com : Buy Lenovo S1 TWS BT 5.0 IPX5 Waterproof Earphone True Wireless Stereo Earbud 1800mAh Headset for Phone HD Communication Portable from Reliable Bluetooth Earphones & Headphones suppliers on Lenovo Official Store
да не ги има некој да сподели како му се допаѓаат? Гледав некои ривјуа ги фалат и тие и тие.
Да, точно овие ги нарачав.За RedMi Dots правиме муабет така ?
Денес пристигнаа слушалките. Нарачани на 02.05.2019. Ова е експресна достава.
Морам да кажам, ова се најдобрите слушалки кои што сум ги има досега. Исто така се и најскапите, so take it with a grain of salt.
Хаха, ако ги порача и ти од Goldway би требало да пристигнат наскоро.Јас ги порачав на 4ти, ќе ме натераш секој ден да проверувам тракинг Со здравје да си ги користиш.
Јас ги имам овие и претходниот модел. Старите се за нијанса по удобни, новите имаат подобар квалитет на звук. Ги УБИВ од носење и уште работат без проблем. Теретана и трчање. Нормално, звукот у споредба со Синхајзерот со кабел од 100 евра е грмушка, ама па се лесни, евтини и безжични. Нарачај си 2 пара и закрпен си у наредно време.
Хаха, ако ги порача и ти од Goldway би требало да пристигнат наскоро.
Фала, исто и ти твоите
Си извадив една алатка, Next Track се вика. Може да скипнеш песна со притискање на volume down. Ако си платиш, можеш од кое копче сакаш.Не се од Goldway, ама денес стигнале в пошта, за 2-3 дена ваљда ќе ги земам. Ме замисли само со муабетов дека не се менува песна од нив