Некој да препорача wifi door-bell камера?
предност ако не се конектира на cloud.
предност ако ја има во скопје.
предност ако не се конектира на cloud.
предност ако ја има во скопје.
Кинезиве ми се sus после анкер сагата.Ова го гледам јас одамна.
![]()
95.95€ 38% OFF|Jeatone Tuya smart WiFi tür glocke Mit 1080P/120 ° Kamera video guckloch für tür 4.3 "LCD bildschirm 24H PIR Bewegung Erkennung Auge|Türklingel| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Што се случило со Анкер?Кинезиве ми се sus после анкер сагата.
> Not just Eufy - Anker (eufy's parent company) as well, which is a massive brand.
Да не случајно некој го зема ова? Гледам по некои сајтови не го фалат баш, губело конекција цело време, мада има и позитивни оцени. Од youtube видеа добро изгледа. Најубаво да се праша изгледа у Логинг да видиме дали реално ќе одговорат.И јас барав едно време, спремна бев дури и Google Nest да нарачувам од Америка, па после од тоа што читав/гледав некако дојдов до оваа како краен избор: Ѕвонче со Видео Камера | NE-HSENS29 | ЛОГИНГ ЕЛЕКТРОНИКС
Ама уште не сум ја купила, ми се прологнираа работите, па немам директно искуство.
да, татко ми го има земено овој Nedis SmartLife video doorbell - очај тежок, не препорачувам, освен ако не може да се хакне со сопствен софтвер.Да не случајно некој го зема ова? Гледам по некои сајтови не го фалат баш, губело конекција цело време, мада има и позитивни оцени. Од youtube видеа добро изгледа. Најубаво да се праша изгледа у Логинг да видиме дали реално ќе одговорат.
Од Логинг кажаа дека паѓањето конекција е поврзано со квалитетот на WiFi сигнал, мада они нели мора да продадатда, татко ми го има земено овој Nedis SmartLife video doorbell - очај тежок, не препорачувам, освен ако не може да се хакне со сопствен софтвер.
апликацијата крешува постојано, или се укочува. скроз не е reliable.
хардверот тешко да се каже дали е добар со таков ужас софтвер, но ми се чини wifi-то не фаќа баш најдобро, па рецимо не е згодно ако треба подалеку надвор да седи (не фаќа надвор, кај што мобилен фаќа wifi).
За кое звоно се работи?После отприлика 2 недели со звоново задоволен сум. Апликацијата си е ок, секогаш кога ќе ја отворам работи, секогаш кога звони некој си е супер. Е сега една работа (бар на iOS е вака): нотификација дека звони некој ќе добиете, ама full screen да одговориш не дава освен ако не си во апликацијата во моментот. За нотификации нема збор, веднаш реагираат, можда секунда е delay. Звоно ако земете а го препорачувам (700 ден. негде) си работи исто супер, плус можеш да го намалиш звукот за да не е камбана. Конекцијата нон-стоп на 76-80%, додуша у стан сум, не е далеку вратата. Препорака.
П.С. да си знаете за местење - релативно лесно е све, ама нема да може да го приклучите на постоечка инсталација за звоно. Работи на 8-24 V така да ќе мора да ставите трафо у табла, бар кај мене така мајстор го намести. И да го споите на жичките од звоното нема да го изгори пошто работи само кога ќе се притисне тастерот. Ама акнете му 220 и бај бај![]()
За ова:За кое звоно се работи?