• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Wadsl со 15GB [Веќе 40GB]

Статус
Затворена за нови мислења.

DaRkSlidE

Intern
14 мај 2007
152
2
Вака.. добив информација од еден другар, па потоа и од инфо центарот на но.нет дека секој корисник на wadsl пакетот може да добие додатни 5 гига, без ништо да доплаќа. Доволно е во некој од салоните на но.нет да го однесете вашиот договор за wadsl и копија од лична карта и ќе потпишете анекс на договорот. По поминатите 15 гига не се доплаќа ништо за секој нареден гигабајт, туку се намалува брзината, исто како што беше досега.

П.С. Немојте да мислите дека ги рекламирам Но.Нет, зашто не е така. Едноставно добив ваква информација и сакам да ја споделам со сите оние кои што имаат wadsl.

Поздрав ! :bravo:

Dare

Intern
8 април 2007
141
2
Вака. Ми пукна филмот веќе.
Можам слободно да кажам дека Оннет се тотално ѓубре.
ПРВО
Плакатите им беа со цени без ДДВ (ок, обичен маркетинг трик), потоа немаше upload rates, така што мораше да се јавиш кај нив ако си повеќе заинтересиран (уште еден глупав трик според мене).
Сега мораш да одиш за да дополниш каде што најверојатно ќе те убедуваат да се префрлиш на соло пошто има поголеми брзини.

Слободно можам да кажам дека повеќето од луѓето што работат во оннет се обични ИЗМАМНИЦИ ЧИИ МОЗОЦИ СЕ ИЗМИЕНИ ОД КОРПОРАТИВНАТА ПОЛИТИКА НА ОННЕТ.

Object

Intern
18 септември 2007
75
0
Јас не сум корисник на Он нет ама ме интересира, што е таа рекламата што сум ја видел на ТВ: Сите корисници на Он нет да се пријават во нивните простории незнам најкасно до кога.

DeathWish

Intern
14 септември 2007
58
0
Јас користам Он.нет и знам дека не е добар ама јебига како да го убедам братми да го смени :rolleyes: тој не се разбира од компјутери тотално ништо а и ми го плаќа интернетот такада неможам да го убедам... :))

_EAX

Intern
17 август 2007
827
6
www.rutix.byethost17.com
Јас користам Он.нет и знам дека не е добар ама јебига како да го убедам братми да го смени :rolleyes: тој не се разбира од компјутери тотално ништо а и ми го плаќа интернетот такада неможам да го убедам... :))

auuuuuu mito i korupcija :LOL: :LOL: :LOL:

M

Mr.Alien

Гостин
Прв пат слушам....да не се работи за понуда за преминување од WADSL на ADSL?

DF-1

Intern
13 септември 2007
98
2
1. Ако веќе имате WADSL, можете сообраќајот за истиот да го зголемите на 15 GB, без никаква доплата или документација. Брзината останува иста, а не се доплаќа по надминување на лимитот.

2. Ако веќе имате WADSL, можете да го замените за ADSL со 1Мbit/s и 15 GB, со тоа што мора да донесете телефонска сметка за месец септември, а по надминување на лимитот, сообраќајот се наплаќа. Цената останува иста - 1286 денари со ДДВ.

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.640
187
Ај доколку некој се префрлил на WADSL 15GB нека сподели искуства...
каде? како? и сл... слушнав дека ако го истрошиш лимитот од 10ГБ и веднаш се префрлиш на 15Г ти ги додаваат 15те во истиот месец... укупно 25 :) вистина е ова?

D

DimitarMK

Гостин
Ај доколку некој се префрлил на WADSL 15GB нека сподели искуства...
каде? како? и сл... слушнав дека ако го истрошиш лимитот од 10ГБ и веднаш се префрлиш на 15Г ти ги додаваат 15те во истиот месец... укупно 25 :) вистина е ова?

вистина е :bravo:

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
22.911
31.036
kalco.ru
Што така им текна да пуштат душа.Иначе со таа брзина знаеш кога ќе ги потроши некој тое 30 Гб!?

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.640
187
WADSL отсега со 40ГБ за иста цена, лошо е што го продолжуваат договорот на 2 години.
Ако уште има WADSL корисници :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.622
Мислења
927.255
Членови
33.215