Иначе за iptv вчера ми стаса email промоција 25% намаление нудат овие од proskytv.net намалени цени богами многу. Купив уште 4 акаунти за топ цена. Сервисот е предобар сликата стакло.
Друже јас го решив проблемот така што му закачив УСБ СВИТЧ www.anhoch.com/products/usb-hub-20-4port-sbox-h204-black-1504 со УСБ ЛАН АДАПТЕР www.anhoch.com/products/usb-to-rj45-lan-fast-ethernet-adapter-gembird-nicu202-3647 и си работи перфектно плус и имам слободни 3 УСБ Порти.Skoro zedov Xiaomi Box S 2nd gen i sum zadovolen generalno. Edinstveno ne mi se dopagja sto nema LAN porta. Isto taka, na netflix aplikacijata zabelezav bag kaj sto ja pustas serijata/filmot i pocnuva loadongot da vrti i tuka zamrznuva a u pozadina pocnuva zvukot. Resenieto e da odis back i od ponovo da ja pustis. Pros - raboti dobro so dolby atmos.
Da naponemam deka mi snema i zvuk ednas, so i da pustev zvukot go nemase. Nekolku pati go palev gasev pa se opravi. So prerhodniot kineski box vakvi zaebancii nemav, se rabotese perfektno ali imase tapa android os
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Да да, Го има земено другарот и задоволен е (пред да го земе прашав што е како пошо тој не е член овде)Друже ова е копија на ONN. Сум пишал на форумов го имам и ова и со тие димензии и цена е бонбона го користам кога патувам или сум на одмор некаде си имам инсталирано што ми треба и вози Мишко.
www.walmart.com/ip/onn-Android-TV-UHD-Streaming-Device/636597403?athbdg=L1300
Дали има МК канали, т.е екс ју канали?Иначе за iptv вчера ми стаса email промоција 25% намаление нудат овие од proskytv.net намалени цени богами многу. Купив уште 4 акаунти за топ цена. Сервисот е предобар сликата стакло.
proskytv.net кликни на Channel List и на Show Channel list и ке си видиш се што има и да има Екс ЈуДали има МК канали, т.е екс ју канали?
Препорачајте некој испробан андроид бокс до 3к? Да е достапен кај нас и нејќам ми бокс плс.
Ќе се користи само за иптв и јутуб.
Иначе за iptv вчера ми стаса email промоција 25% намаление нудат овие од proskytv.net намалени цени богами многу. Купив уште 4 акаунти за топ цена. Сервисот е предобар сликата стакло.
Друже колку пари ги продаваш листиве за претплата од една година? Има ли тест 24 часа листаИнсталирав firmware на андроид ресивер H96 Max X3
Топ работи подобар firmware немам сретнатно за IPTV. Tivimate, smartstb+ одлично работи на процесор amlogic s905x3 . Сервис купен од proskytv.net
Мислам дека мора да има сертификат од гугл за да работи апликцијата мовеНекој да препорача некој ЧКЉ андроид бокс, да ја врти MOVE TV апликацијата (некој бокс кој би бил препознатлив за Мтел, како таблет/телефон.
Мислењето е автоматски споено:
П.с или да продава некој..
Велиш?Мислам дека мора да има сертификат од гугл за да работи апликцијата мове
Мислам така прочитав некаде ама не ми текнува каде. Исто и со а1 експлорер апликацијата беше така, пробав на кинески андроид и не работеше баш поради немање сертификат.Велиш?
Некој да препорача некој ЧКЉ андроид бокс, да ја врти MOVE TV апликацијата (некој бокс кој би бил препознатлив за Мтел, како таблет/телефон.
Мислењето е автоматски споено:
П.с или да продава некој..
1 mesec imas test, a nee pripejd ,postpejd 24m. No bidejki imas opcija za proba 30dena mozis da probas na 2 urediДечки ова MoveTV си плаќаш месечно и гледаш тој месец? нешто како иптв оди ова? Има пробано некој?
Не ИПТВ туку како MAX TV и A1 Xplore TV само што ова е на WIFI или LAN и не е на затворена мрежа туку само на обичен интернет од било кој провајдер како што е MAX TV а сега веќе пополека MAX TV ја исфрлаат затворената мрежа и одат на отворена односно на обичен интернет само незнам дали MAX TV може на било која провајдер или е сепак ограничена на нивниот интернет кој има од новите андроид боксови нека проба со друг интернет јас немам а A1 Xplore TV први почнаа со андроид боксови. Јас користам MoveTV баш само дека ми треба само интернет го носам каде сакам и гледај си без никаков проблем.Дечки ова MoveTV си плаќаш месечно и гледаш тој месец? нешто како иптв оди ова? Има пробано