Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Во врска со расправањата...

Статус
Затворена за нови мислења.

D

Администратор
31 март 2007
3.983
4.148
www.aqtos.com
Во врска со неколку дискусии и членови кои се концентрираат на расправање со членовите, особено администраторите ја истакнувам оваа вест.

Би сакал да Ве известам сите дека одлуката на Македонски ИТ форум е да не толерира расправања за глупости и банални работи затоа што некој решил да си лечи комплекси.

Темата Боречки Клуб е повеќе замислена како тема за хумор, и во некои случаи расправање но беше замислена како расправање за ИТ теми.

Сите оние кои ке се зачленат на овој форум за да само се караат и расправаат ке бидат банирани, дури и без претходно предупредување. Форумот е наменет за едукациски цели, едукација за ITC не за пцовки и начини како да се навреди човек.

Од сите членови се очекува да ги почитуваат правилата.

filipvselena

Gaining Experience
7 април 2007
2.925
183
Во врска со неколку дискусии и членови кои се концентрираат на расправање со членовите, особено администраторите ја истакнувам оваа вест.

Би сакал да Ве известам сите дека одлуката на Македонски ИТ форум е да не толерира расправања за глупости и банални работи затоа што некој решил да си лечи комплекси.

Темата Боречки Клуб е повеќе замислена како тема за хумор, и во некои случаи расправање но беше замислена како расправање за ИТ теми.

Сите оние кои ке се зачленат на овој форум за да само се караат и расправаат ке бидат банирани, дури и без претходно предупредување. Форумот е наменет за едукациски цели, едукација за ITC не за пцовки и начини како да се навреди човек.

Од сите членови се очекува да ги почитуваат правилата.

Potpolno se soglasuvam so tebe i jas si priznavam pravev prasina za banalni prasanja ali vise nema.Samo edno mi e nelogicno,kako sto kazuvas temata Borecki klub e nameneta za humor??Kako prvo nitu naslovot ne odgovara,nitu pa nekoj na prv pogled nema da dobie na znaenje deka tokmu ovaa tema e za segi itn...Mislam deka treba da se preimenuva.Borecki klub i sega ne e isto:p

D

Администратор
31 март 2007
3.983
4.148
www.aqtos.com
Potpolno se soglasuvam so tebe i jas si priznavam pravev prasina za banalni prasanja ali vise nema.Samo edno mi e nelogicno,kako sto kazuvas temata Borecki klub e nameneta za humor??Kako prvo nitu naslovot ne odgovara,nitu pa nekoj na prv pogled nema da dobie na znaenje deka tokmu ovaa tema e za segi itn...Mislam deka treba da se preimenuva.Borecki klub i sega ne e isto:p

Не дека е за хумор... туку онака, еве пример види ги пример овие теми:
http://it.com.mk/forum/showthread.php?t=1475
http://it.com.mk/forum/showthread.php?t=560

Сакав да кажам, подобро низ шала и смешка да се расчистат несогласувањата него со препукувања.

Delicon

On your way to fame
10 јуни 2007
1.237
748
delicon.mk
Незнам што се замарат администраторите со некои кои не им е местото тука. Во правилата си пишува кратко и јасно што треба а што не. Доколку се прекршат се знае што следи, без некои објаснувања, докази и незнам што друго.

AMD_fan

Gaining Experience
10 ноември 2007
3.646
139
Ми се чини дека темава стана беспредметна :)

Последните дена некако се смирија страстите и таквите непотребни препукувања ги нема веќе. ха ха ха
Поздрав до сите администратори и модератори на форумов. Бановите се оправдани и нека си стојат како поука, иако сметам дека во иднина треба малку повеке да се внимава со бановите. Сепак форумот е во развој и не е на одмет малку поголема толеранција.
What's done is done and there is no coming back.No hard feelings. Love is in the air again.
Мислам дека сите учесници во темава освен двајца ќе ја разберат поентата на мојот пост и нема да одговорат на мојот пост со именување и посочување на препукувачките дискусии. Мислам дека најдобро е да не се навраќаме на тоа што беше и што побрзо да ги заборавиме тие препукувања и да продолжиме напред. Поздрав уште еднаш!

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.356
Мислења
1.010.205
Членови
36.676
Најнов член