- Ја почнал/а темата
HijackHacker
Gaining Experience
По долго време конечно излезе крак кој 100% ја активира Вистата.
Како доказ:
Вчера ја апдејтував вистата со некој нов пач и пак по 10 пат ми се одмрзнува тајмерот (кој го замрзнував на 30 дена трајл со TimerStop) и ми се намалува на 22 дена. Решив да најдам начин да ја активирам еднаш засекогаш. Барав сериали, но несакаше. Најдов некој "крак" и сменив 2 системски фајла, направив рестарт и се појави следната порака:
Среќа направив бекап на фајловите, па преку Safe Mode ги вратив, и се беше во ред, ама ПАК ми одбројуваше тајмерот 22 дена.
Барајќи крaк по ThePirateBay налетав на еден коментар со линк. На крајот симнав еден фајл со Шпанско упатство:
Како проверка одам во Систем:
(Ова е моја слика)
Па сега да го видам Билл со неговите $319.95 USD for Windows Vista Ultimate!
Како доказ:
Вчера ја апдејтував вистата со некој нов пач и пак по 10 пат ми се одмрзнува тајмерот (кој го замрзнував на 30 дена трајл со TimerStop) и ми се намалува на 22 дена. Решив да најдам начин да ја активирам еднаш засекогаш. Барав сериали, но несакаше. Најдов некој "крак" и сменив 2 системски фајла, направив рестарт и се појави следната порака:

Среќа направив бекап на фајловите, па преку Safe Mode ги вратив, и се беше во ред, ама ПАК ми одбројуваше тајмерот 22 дена.
Барајќи крaк по ThePirateBay налетав на еден коментар со линк. На крајот симнав еден фајл со Шпанско упатство:
Едвај успеав нешто да преведам преку онлине речник, па го ставив инсталациониот фајл во Ц, го пуштив, оно си ја заврши работата, РЕСТАРТ, одам во активација, внесувам сериал код од упатството и ОП:1.) ejecuta el instalador como Administrador (instalalo en la unidad por defecto c:\)
2.) espera que la "licencia se ha instalado satisfactoriamente" que se vea en la ventana de cmd
3.) pulse qualquier tecla para continuar y espera que la ventana cmd se cierre
4.) REINICIAR
5.) ir al panel de control --> sistema --> cambiar la clave, usa la clave correcta para cada version
--------------------------------------
>>>Овде имаше сериал кодови<<<
--------------------------------------
vista esta ahora activando online ....
6.) estas activado

Како проверка одам во Систем:

(Ова е моја слика)
Па сега да го видам Билл со неговите $319.95 USD for Windows Vista Ultimate!