Видови и верзии на Symbian

e r i c

Баниран/a
27 ноември 2007
45
2
Платформа: S60 1st Edition
Оперативен Систем: Symbian OS v6.1
Телефони: Nokia 3600, Nokia 3620, Nokia 3650, Nokia 3660, Nokia 7650, Nokia N-Gage, Nokia N-Gage QD, Sendo X i RoverPC Sendo X1, Siemens SX1Платформа: S60 2nd Edition, Feature Pack 1
Оперативен Систем: Symbian OS v7.0s
Телефони: Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6670, Nokia 7610, Panasonic X700, Panasonic X800, Samsung SGH D710, Samsung SGH D720, Samsung SGH D730Платформа: S60 2nd Edition, Feature Pack 2
Оперативен Систем: Symbian OS v8.0a
Телефони: Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Lenovo P930Платформа: S60 2nd Edition, Feature Pack 3
Оперативен Систем: Symbian OS v8.1a
Телефони: Nokia N70, Nokia N72, Nokia N90Платформа: S60 3rd Edition
Оперативен Систем: Symbian OS v9.1
Телефони: Nokia 3250, Nokia 5500 Sport, Nokia E50, Nokia E60, Nokia E61, Nokia E61i, Nokia E62, Nokia E70, Nokia N71, Nokia N73, Nokia N75, Nokia N77, Nokia N80, Nokia N91, Nokia N92, Nokia N93, Nokia N93iПлатформа: S60 3rd Edition
Оперативен Систем: Symbian OS v9.2
Телефони: LG KS10 JoY, Nokia 6110 Navigator, Nokia 6120 Classic, Nokia 6290, Nokia E65, Samsung SGH-i520Платформа: S60 3.1 Edition
Оперативен Систем: Symbian OS 9.2
Телефони: Nokia 6120Платформа: S60 3rd Edition, Feature Pack 1
Оперативен Систем: Symbian OS v9.2
Телефони: Nokia N95, Nokia N76, Nokia 5700, Nokia E65, Nokia E90Платформа: UIQ 2.0
Оперативен Систем: Symbian OS v7.0
Телефони: Sony Ericsson P800, Motorola A920, Motorola A925,Платформа: UIQ 2.1
Оперативен Систем: Symbian OS v7.0
Телефони: Nokia 6708, Motorola A1000/M1000, Sony Ericsson P900/P910, BenQ P30/P31, Arima U300/U308.Платформа: UIQ 3.0
Оперативен Систем: Symbian OS v9.1
Телефони: Sony Ericsson M600, Sony Ericsson P990, Sony Ericsson W950, Sony Ericsson P1, Motorola Motorizr Z8Платформа: UIQ 3.1
Оперативен Систем: Symbian OS v9.2
Телефони: Motorola Motorizr Z8


Платформа: S80
Оперативен Систем: Symbian OS v6.0
Телефони:Nokia 9210 Communicator, Nokia 9210i CommunicatorПлатформа: S80 v2.0
Оперативен Систем: Symbian OS v7.0s
Телефони: Nokia 9300, Nokia 9300i, Nokia 9500

Доколку некој има да надополни , нека реплицира:nastrana:
 

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44,047
Мислења
870,755
Членови
30,378
Најнов член
Dropshipling
На врв Дно