• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Ваши програми

reng

Intern
13 август 2007
683
19
Малце е ризично да симнувам вакви програми од оправдани причини. Понекогаш не пишува дека програмата има вирус, а може да ти направи одредени проблеми во функционирањето на оперативниот систем.
 
D

DimitarMK

Гостин
исто како што пишуваше на ентер цд то... 100% без вируси, а инсталирај нешто ни антивирус, ни свети антивирус не те спасува :LOL:
 

RaZ0r4e

Intern
4 јануари 2008
34
0
Vo pravo e ama moze da se proba... Samo napravi si back up na hard diskot za sekoj slucaj i probaj... hahaha glup sovet vi dadov :D
 

dimitars

Gaining Experience
8 мај 2007
1.687
341
Stane:
Неќам да испаднам јас нешто лошиот овде ама ќе ти пишам, не за да се прам паметен, туку да те мотивирам во иднина да идеш на вистинско програмирање.

1.Се гледа дека го имаш правено со MultymdiaBuilder(или така нешто), што значи дека овај програм нема твој код.

2. За жал има ужасен дизај.

3. Грешно напишани термини:
- еxe-то ти се вика Veb Browser
- Во програмата имаш нашишано first macedonian web search engine.


Критиката што ја дадов, не ја дадов во стилот:"јас се знам". Сакав само да прикажам на грешките кои ги прави, а во иднина се надеваме ќе ги исправи.
 

Dame1612

Intern
19 јануари 2008
5
0
Stane:
Неќам да испаднам јас нешто лошиот овде ама ќе ти пишам, не за да се прам паметен, туку да те мотивирам во иднина да идеш на вистинско програмирање.

1.Се гледа дека го имаш правено со MultymdiaBuilder(или така нешто), што значи дека овај програм нема твој код.

2. За жал има ужасен дизај.

3. Грешно напишани термини:
- еxe-то ти се вика Veb Browser
- Во програмата имаш нашишано first macedonian web search engine.


Критиката што ја дадов, не ја дадов во стилот:"јас се знам". Сакав само да прикажам на грешките кои ги прави, а во иднина се надеваме ќе ги исправи.
Batka nikoj ucen ne se rodil . I ja vaka pocnav.......ko nego ..........ke mu dojde vreme ke naucu i VB ili C# ili C++ pa ke napravi web browser ko mojot .
 

DaciSS

Gaining Experience
3 јануари 2008
949
289
San Francisco
www.linkedin.com
eve eden WebBrowser sto go rabotevme na cas vo microsoft visual studio 2005 express edition. Ja zakaciv i formata za da mozete i kodot da go vidite. za da se starta exeto mora da imate .Net framework instalirano (radi dinamickite biblioteki)
 

Атачменти

  • WebBrowser.zip
    49,7 KB · Прегледи: 20

dimitars

Gaining Experience
8 мај 2007
1.687
341
Batka nikoj ucen ne se rodil . I ja vaka pocnav.......ko nego ....pa evoluirav od majmun u popameten majmun.......ke mu dojde vreme ke naucu i VB ili C# ili C++ pa ke napravi web browser ko mojot .

Во право си. Па и јас не знам речиси ништо. Али дали е паметно да се поставува совтвер кој се кеира со 3 драг енд дроп. НЕ!
 

Alexandar

Gaining Experience
21 мај 2007
2.514
90
ColorHEX

Апликацијата ја направив пред некој месец, служи за одредување на хексадецималната или RGB вредноста на избраната боја. Учевме HTML и ми требаа вредностите на боите, па ја направив апликацијата како помошно средство за мене и колегите од факс. Не е нешто посебно, но за поспори компјутери како мојот, каде Photoshop се вклучува 2 минути доста е корисно. Ви треба само .NET Framework 2, правена е во VS 2005 (C#).
 

Атачменти

  • ColorHEX.zip
    21,3 KB · Прегледи: 11

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
43.663
Мислења
889.227
Членови
31.504
Огласи
34
Најнов член
formula-1
На врв Дно