Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Успеал ли некој да купи нешто од PS Store?

SpaceMarine

read-only
14 април 2014
10
2
Здраво,

Прашањето ми е како што гласи насловот.

Јас, не успеав, после многу обиди. Никако да успеам да ставам пари у wallet-от. Све ми дава порака као your funds could not be loaded.

Немам појма што може да биде проблемот.

Некоја идеја?

SpaceMarine

read-only
14 април 2014
10
2
Успеав вчера, но морав нов ацц да направам.

Имав UK ацц, и претпоставувам пошто не ми се од UK картицата ни пејпалот дека не ми дава да ставам пари. Вчера направив друг ацц словенски, и проработе чудото од прва.

Се мислев исто да купам таа картица за ПСН кредит, но на некој форум прочитав дека ни тоа не им успеало, а по втор обид им викало дека картицата е веќе искористена.

Како и да е сега имам 2 ацц :D. Се подновив со Red Dead Redemption за 6 еврики на попуст од 20 и кусур. (Ако може да се смета за поднова :D) Кој ја нема, мислам дека и ГТА 5 иде за околу 20тина евра.

goaty

hello world
5 февруари 2010
363
189
goaty's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 3570K + Noctua NH-D14
Motherboard
Asus P8 Z77-V LX
Storage
Samsung 850 EVO 500GB + WD Blue 640GB + WD Green 1TB + WD MyBook Live 2TB
PSU
Cooler Master Real Power Pro 700W
RAM
4x 4GB Kingston HyperX blu 1600MHz DDR3
Video card
Sapphire Radeon HD 7950 @stock
Case
Cooler Master CM 690
Mouse
Logitech G502 Proteus Spectrum
Keyboard
Logitech G810 Orion Spectrum
Audio
Asus Xonar Essence STX + Schiit Modi 3 + Schiit Magni 2 Uber + JBL LSR305 + Sennheiser HD 600 + Philips Fidelio X2 \w V-MODA BoomPro
Monitor
Dell U2412M + Dell U2414H
OS
Windows 10 Pro
Јас исто имам UK акаунт, и успеав да додадам пари на wallet преку ваучер. Дополнително, ваучер од 35 фунти го платив 32 фунти.

Страната е http://www.instantgamecodes.com/. Досега од тука имам пазарено и Playstation Plus Membership ваучер, без никаков проблем.

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно