Под услов да нема дисконекции и потреба за рестарт на аплоадот :/Кај мене на 150Мбпс ќе треба 24 часа точно...
Погледнете го атачментот 132622
На 1000Мбпс триипол саата ...
Погледнете го атачментот 132623
Море Орце, шо напрае, шо сторе бе чоек?Поздрав дечки, имам материјал од околу 1500 гигабајти кој што треба да го прикачам на Youtube, барам некој што има гигабитна брзина и би можел да помогне да завршиме работа, за услугата ќе си платам колку што треба.
Фала однапред
Пробав на апликација брат немам таква опција имам 3000GB VDSL и уплоад спеед ми е 5mbpsАко си на Телеком можеш преки нивната аpp да активираш 300mbps за 300 денари месечно мислам. Како дополнителен пакет е во категорија фиксен/интернет. Без промена на договор.
Aко си на ADSL/VDSL не е ни возможно да постигнеш 300mbps. Извини, мислев на оптика си.Пробав на апликација брат немам таква опција имам 3000GB VDSL и уплоад спеед ми е 5mbps![]()
Ова не беше за кабловскиот нет?
Не, за оптика.Ова не беше за кабловскиот нет?
Не сум знаел ова ... Срамота Јутуб вакви работиYoutube нема да ти дозволи толку голем проток.
После неколку аплоади ќе ти каже да одмориш и да дојдеш за ден.
Има ограничување само незнам колку е, лани правев аплоад на јутуб (мали клипови од 40-200мб) и после X гига излезе порака дека не може повеќе да се аплоадира. Па правев пауза до другиот ден како што кажа погоре членот.Не сум знаел ова ... Срамота Јутуб вакви работи
Ништо - на 2-3ца да раздели по 500ГБ па да аплоудираат .
Еве јас се нафаќам прв . Нека дојде со ССД или ХД кога сака кај мене - со 150Мb/s за 8 саати ќе префрлам . Не треба ништо за услуга..![]()
Сега видов треба да ти е верифициран профилот проверив кај мене и верифициран е..Има ограничување само незнам колку е, лани правев аплоад на јутуб (мали клипови од 40-200мб) и после X гига излезе порака дека не може повеќе да се аплоадира. Па правев пауза до другиот ден како што кажа погоре членот.
Еве што викаат на нет: Youtube only allows its users to upload a measly 30 videos per day и горе-долу се совпаѓа со мојот случај
![]()
YouTube Upload Limit: Everything You Need to Know /// New Territory Media
Make sure you're content is under YouTube's upload limits.newterritory.media
![]()
How to Bypass the Daily Upload Limit on YouTube - Free Video Workshop - Beginner's Guide to Digital Video
Is it possible to bypass the daily upload limit on YouTube? Find out whether some of the suggested solutions really work.www.freevideoworkshop.com
Stuck in 2012
YouTube автоматски не го лимитира битрејтот? Зошто воопшто да би снимал со висок битрејт?
Ако не се лажам за 4К 60 FPS е околу 50 mbps со H264 кодек.
За FHD е 10-15 mbps со 60 FPS.
Побарај да ти ја измерат и проверат линијата, максималната брзина за уплоад што можи да биди е 10Mbps.Пробав на апликација брат немам таква опција имам 3000GB VDSL и уплоад спеед ми е 5mbps![]()