• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

USB фрижидер

AMD_fan

Gaining Experience
10 ноември 2007
3.646
139
Колкупати во овие жешки летни денови сте помислиле, ах што би дал сега на работа да имав ладен освежителен пијалак. Сега тоа е можно благодарение на необичниот USB фрижидер.

usb_frizider2.jpg

И додека се потите, трудејќи се да завршите поголем дел од работата која или ви заостанала или постојано ви се зголемува благодарение на вашиот „дарежлив“ шеф, овој USB фрижидер ќе ви ја лади лименката со вашиот омилен пијалак. Фрижидерот има особено мали димензии 19,5 x 9 x 8 сантиметри, а во него може да ставите стандардна лименка од 330 милилитри.

На супер фрижидерот му се потребни само 5 минути за да постигне температура од 8 степени. Дизајниран е во атрактивен ретро стил, а за осветлувањето при отворањето на фрижидерот се грижи малата сина LED диода. Употребата е сосема едноставна, штом ќе го приклучувате во USB слотот на компјутерот, тој почнува да работи. Значи за него не ви се потребни посебни драјвери. Фрижидерот кој тежи се на се 365 грама доаѓа заедно со USB кабел со должина од 1,2 метра.

Ова веројатно е одличен подарок за оние кои глават на работа со часови или пак за оние кои едноставно не можат да се одвојат од својот компјутер.
:LOL::LOL::LOL:

Извор: ИДИВИДИ

17 февруари 2008
193
2
ееееееј, е вакво нешто сигурно ми треба. Ако го има кај нас одма го купувам

stefan007

Intern
27 јуни 2007
395
2
добро е ама ја мислам дека подобро би било да направат некоја клима на usb си седиш пред pc а клима те лади супер

vasildb

Intern
17 април 2007
209
6
Гледам таму $11 е. Само не ми се сигурни овие не знам. Ама јбг кога Amazon не пушта наваму.

Kuzma

Баниран/a
18 јуни 2008
52
0
gamingmk.org
Sephiroth да даеш слика да го видам/видиме нема да е лошо :) Немора твојот да го сликаш, може да даеш и од интернет... :p

Niki

Баниран/a
21 април 2007
404
1
Ako poracam od internet i da kosta 30 dolari, kolku vkupno ke platam? Neli ima carini, danoci...

Fiasco

Gaining Experience
2 март 2008
3.036
203
404
www.igorjanevski.com
ееееееј, е вакво нешто сигурно ми треба. Ако го има кај нас одма го купувам

Vo ovaa cena ti e vklucen i shipping (no samo za USA) koj iznesuva okolu 10$. A vkupnata cena e 29$.
Cudovo e pusteno na pazarot vo septemvri 2007.. a idividi duri sega ne iznenaduvaat so vesta :LOL:

I da.. moze da se naraca vo Makedonija.

Aleks

Gaining Experience
18 мај 2007
5.748
289
Хахаха интересно. Дефинитивно едно вакво на мене ми треба

Vlatzki

Gaining Experience
1 мај 2008
1.276
328
ЉОЉ и колку струја црпи ова чудо од компјутерот?

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.556
Мислења
926.075
Членови
33.172
Огласи
1.278
Најнов член