Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Сакам да видам како се програмира една вп тема а не најдов многу туториали за програмирање во вордпрес на нет, па ако некој знае некој тут, нека го постира
hah za da programiras wp tema treba da znaes mnogu raboti megju koi ,php,javascript,jquery i css ,jas bi ti predlozil da si zemes Artisteer i preku nego da si pravis temi za WP
^Програмата не е баш професионална, можеш само бои фонт големина да мењаваш... Не можеш да си ставаш кај да ти стоат менијата. Можеш само да напраеш над и под логото :S Неможеш да го напраеш од страна :S Има многу недостатоци. Барем јас коа ја користев тие беа недостатоците, може имало и повеке али овие сеа ми текнаа.
Добро ја познавам програмата, но не сум баш импресиониран од поциите кои што ги нуди, па токму и затоа побарав некој туториал за да имам целосна контрола врз целиот темплејт.