Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Od licno iskustvo - ako mi teba nesto prvo go baram na torrentz.com, ako go nema tamu malku verojatno e deka ke go najdam poedinecno na nekoi kako btjunkie, mininova, isohunt i sl...No ona za sto go preferiram demonoid.com e zatoa sto kaj nego mozno e da nema nesto sto ke go najdat site "vtoroklasni" torrent prebaruvaci, no pak od druga strana ima nekoi pomalku popularni raboti koi drugite ili gi izbrisale ili ne gi ili pak ne sakaat da gi registriraat. Da, tocno za registracija ponekogas znae da e "nefer" poradi toa sto ne segogas e dozvolena opcijata za dodeluvanje registarski broevi, no problemot ne trae poveke od 1 nedela, barem ne kolku sto sum zabelezal jas.
http://www.torrentz.com/ е според мене најдобар бидејќи со него правиш search на неколку torrent сајтови односно ти дава неколку опции од различни сајтови од каде можеш да го симнеш истото.
da ne otvaram tema a gleam tuka nesto za torrenti ima
me interesira dali nekoj ima invite ili account za trancetraffic?
ako ima moze da se menjame jas iam za TL
a moze i da mi kazete nekoj dobar torrent tracker za muzika ali 0day nesto kako ovoj trancetraffic ili kako filemp3