Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Torrent search engines

delix

Intern
7 април 2007
702
23
mininova.org - tuka ke najdes otprilika se
Azareus e stvarno dobar, osobeno za filmovi i ima edno cudo trojanci pomalku od limewire

Password

Intern
10 април 2007
393
9
И јас мислам дека torrentspy е најдобар. Имам пробувано на сите, али на torrentspy наоѓам најмногу

eAbacus

Intern
26 март 2007
16
0
Od licno iskustvo - ako mi teba nesto prvo go baram na torrentz.com, ako go nema tamu malku verojatno e deka ke go najdam poedinecno na nekoi kako btjunkie, mininova, isohunt i sl...No ona za sto go preferiram demonoid.com e zatoa sto kaj nego mozno e da nema nesto sto ke go najdat site "vtoroklasni" torrent prebaruvaci, no pak od druga strana ima nekoi pomalku popularni raboti koi drugite ili gi izbrisale ili ne gi ili pak ne sakaat da gi registriraat. Da, tocno za registracija ponekogas znae da e "nefer" poradi toa sto ne segogas e dozvolena opcijata za dodeluvanje registarski broevi, no problemot ne trae poveke od 1 nedela, barem ne kolku sto sum zabelezal jas.

Lightlord

Intern
6 април 2007
86
1
Да, јас колку што знам тој е најкористен торент тракер на интернет, секаде го фалат.

M

Mr.Alien

Гостин
:gjavol: :gjavol: :gjavol: DEMONOID RULES!!!!!! :gjavol: :gjavol: :gjavol:

ANTRAX

Intern
7 април 2007
19
0
http://www.torrentz.com/ е според мене најдобар бидејќи со него правиш search на неколку torrent сајтови односно ти дава неколку опции од различни сајтови од каде можеш да го симнеш истото.

filipvselena

Gaining Experience
7 април 2007
2.833
97
Abe kako moze da se dobie nekakov invitation code za demonoid.com?Posto teska rabota da nacekas da si napravis akaunt?Treba nekoj da te pokani ili...?

taranenik

Intern
12 јуни 2007
555
13
da ne otvaram tema a gleam tuka nesto za torrenti ima

me interesira dali nekoj ima invite ili account za trancetraffic?
ako ima moze da se menjame jas iam za TL
a moze i da mi kazete nekoj dobar torrent tracker za muzika ali 0day nesto kako ovoj trancetraffic ili kako filemp3

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
45.663
Мислења
946.881
Членови
34.140
Огласи
2.009
Најнов член