За малку си ги испуштил.Нема веќе место
Код:
(23:20:50) EmilioGaviria: ok, registrations are closed
Последна промена:
За малку си ги испуштил.Нема веќе место
(23:20:50) EmilioGaviria: ok, registrations are closed
„Продаваат“ елитизам?не ги разбирам овие од црнаберза зошто лажат за ова, баш пред некое време беа 9250 или 9350 не сум баш сигурен која беше бројката за членови, а сега се 9416, гром да ги удри
Погледнете го атачментот 139236
Што е со Zamunda, има некој проблем со сајтот или до мојот акаунт е нешто?
Веќе некое време не можам да симнувам од таму, во uTorrent во Status ми вади "Connecting to peers 0.0%", воопшто не почнува да симнува, дури и активни торенти со многу сидери.
1. uTorrent одамна требаше да престанеш да го користиш и да го користиш супериорниот qBitorrent.Што е со Zamunda, има некој проблем со сајтот или до мојот акаунт е нешто?
Веќе некое време не можам да симнувам од таму, во uTorrent во Status ми вади "Connecting to peers 0.0%", воопшто не почнува да симнува, дури и активни торенти со многу сидери.
Провери си конекција и таквимити работи. Нема гајле симнува одма откога ќе пуштиш торент.Што е со Zamunda, има некој проблем со сајтот или до мојот акаунт е нешто?
Пиши е-адреса на порака, да пробам да купам една покана и да ти пратам.Некој да сподели invitation за PrivateHD? Краток background за мене, имам активни 26 тракери, одличен ratio overall, record дефинитивно на TL.
Фала.
Погледнете го атачментот 140092