Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

The Godfather

• Ја почнал/а темата kole
  • Време на почнување
14 мај 2007
9
0
Dobra e. Od mozni 10 poeni dobivase okoli 6,7;7,1 tolku nekade :) Vozenjeto kola e peza. Podobro zemi kola vozi vo realniot zivot, i da ne znaes podobro ke vozas otkolku vo ovaa igra. Zamislata e dobra, ama grafikata i gameplayot se katastrofa.

drowsy

Intern
11 април 2007
229
6
Kako shto kazha RaizoMugen: Ako imate mozhnost zemete ja Mafia igrata i pri prvoto vkluchuvanje ke se demantirate samite sebe i ke vidite shto e dobra igra (koga se raboti za mafia). Lichno mene koga igram takvi igri, na prvo mesto mi e realnosta i mozham da kazham deka na The Godfather realnost e 1% :( Edinstveno shto mi se dopagja na Godfather e virtuelniot lik na Marlon Brando :)

::FROST::

Баниран/a
6 јануари 2008
26
0
Играва е супер. Али малко е безвезе бидејќи фалат некои делови што ги има во Сан Андреас, а очигледно е дека ЕА пробале да направат нешто слично како серијалот ГТА. Има гласини дека се прави и второ продолжение. Да се надеваме на подобро.

KIKO_ivanovski

Баниран/a
2 јануари 2008
15
0
Оваа игра е супер ја имам повеке пати играно.Али за жал никогаш не сум ја преврател затоа што човекот не ми излегува од колата.Инаку графика добра,Се е добро таа игра немам зборови колку е добра сум ја играл повеке пати а ги знам и шифрите за пари,за полн живот,за полно оружје кој ги сака шифрите еве ги.Но тие се за Тhe gotfather the game.

еве:
cuneo - $5000
stracci - Full Ammo
corleone - Full Health
tattaglia - Unlock Movies

Se надевам дека сте задоволни.Јас сум експерт.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.347
Мислења
1.010.086
Членови
36.677
Најнов член
Kazanizam
На врв Дно