Даа овие ECS идат преку Еко логистик?
Мене ми излезе као објава на фб , реклама на тему и кога ја отворив ме однесе до апликацијата на тему ми го приложи купонот и го прифатив , има и на story сега ми излезе пак, еве како изгледаше . И јас до сега сум немал купон денес ми излезе прв пат.Јас никогаш не сум добил купон ниту на 100 денари. Каква е таа реклама? Ги има на ФБ ама те носи на инсталиција на тему, или вели дека е само за прва порачка ама не е купон.
Пишува да, тоа кажав и погоре дека иако пишува за нови корисници и јас и уште еден друг акаунт направив нарачка со купонот , еве и слики да не биде лажам .Пишува за нови корисници на апликацијата
Да направеше барем некој ,,Шер" на таа објава од фб![]()
Хахах и мене ми фалат уште 5 лајкови за да можам да лајкувам и јасСупер, само кај мене беше 600 денари за 1201 денари порачка ама работи.
Ќе добиеше лајк ама немам право според некои правила на форумот.
Кликни на линкот од погоре и скенирај го кодот со мобилен и ќе добиеш, и може да се користи само преку мобилната тему, виндовс неможе да се користи купонот иако го има земено со мобилната, сив е кога ќе се оди во делот купони.
Мислам дека нема потреба од скенирање, јас не скенирав ништо , само стиснав shop now и ме одведе до тему и ми го даде купонот.фала брат, за тие што не знаат, скенирајте го QR кодот со рандом code reader, ќе искочи линк што ќе ве однесе до страната. Јас се утепав барајќи code reader во апликацијата![]()
Линкот од погоре за купон од 600 ако се отвори преку виндовс мора скенер на кодови преку мобилен за да скенира преку екранот на видовсот.Мислам дека нема потреба од скенирање, јас не скенирав ништо , само стиснав shop now и ме одведе до тему и ми го даде купонот.
јас го ставив линкот , директно преку телефон го отворив , не користев скенери тоа ви кажувам кај мене вака го дава и само на заокруженото стискам и ми го дава купонот .Да нема code reader во апликацијата, ама ретко кој нема некоја апп на мобилен за скенирање на кодови (освен мојддв).
Супер е, ако некој има намера да пазари нешто околу максимумот тогаш зошто да не плати 1/2 од цената само!
Мислењето е автоматски споено:
Линкот од погоре за купон од 600 ако се отвори преку виндовс мора скенер на кодови преку мобилен за да скенира преку екранот на видовсот.
Минимум 1201, без тој 1 денар не дава употреба на купон!Сепак мора 1200 денари нарачка минимум да направиш за 600 денари купон. Ама да, не е лошо.
Фала ти, помина порачка со попуст од 600 денариЕве повелете![]()
Супер , мило ми е , нема на штоФала ти, помина порачка со попуст од 600 денари![]()