Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Телеком фамилијарен буџет

Статус
Затворена за нови мислења.

Fidan

Gaining Experience
18 април 2017
142
148
Fidan додаде нов оглас:

Телеком фамилијарен буџет - 1 ден.

Друштво, имам неискористен фамилијарен буџет од телеком од 30000ден. Морам да го искористам до 15.12.2022год. Бидејќи моментално мене не ми треба ништо од таму (кеш ми треба), ако сака некој нешто, можам да му земам во размена за кеш. Се разбира работите се нови со гаранција.
Можете да погледнете што се имаат на Македонски Телеком – Најдобрата мрежа во Македонијa (гледај цени со фамилијарен буџет)
Знам дека повеќето работи им се...

Видете го целиот оглас...

Banjifiko

Unbeatable
28 октомври 2008
3.868
5.862
Skopje
Имаат многу малку производи поевтини од продавница. Она што е интерсно и што повеќе се бара, како телевизори и телефони, се убитачно поскапи.
Пример:
Samsung UE55AU7092UX - 31.599 ден. (Телеком) - 3000 = 28.599 ден.
Samsung UE55AU7172UX - 27.999 ден. (скоро секаде)
И да се информираш дали може трето лице да ги користи гарнцијата на производот. Од прва рака знам дека порано го барале носителот на пакетот да го предаде апаратот на сервис.

Fidan

Gaining Experience
18 април 2017
142
148
Имаат многу малку производи поевтини од продавница. Она што е интерсно и што повеќе се бара, како телевизори и телефони, се убитачно поскапи.
Пример:
Samsung UE55AU7092UX - 31.599 ден. (Телеком) - 3000 = 28.599 ден.
Samsung UE55AU7172UX - 27.999 ден. (скоро секаде)
И да се информираш дали може трето лице да ги користи гарнцијата на производот. Од прва рака знам дека порано го барале носителот на пакетот да го предаде апаратот на сервис.
Сега се јавив во Телеком и ми рекоа дека нема да има проблем околу сервисот, треба да се има гарантен лист и евентуално фискална сметка.
Земав пред некој ден ЈБЛ слушалки, за гаранција искрено не ни прашав, незнам и дали ми заверија, ама ми дадоа фискална.
Во секој случај, ако има потреба и нешто ново измислат стојам на располагање за во иднина.

За цените, имаат и други работи што излагаат поефтини, неможам се да споредувам, ама еве пример интересна понуда е смарт саат на Samsung Watch 5 PRO BT, со гратис слушалки Samsung Buds Live, за 24,999ден. Во Сет ја имаат иста понуда, но јас давам плус 10% попуст на тоа, односно 2500ден помалце.

Стварно немам намера некого да зезнам, едноставно сакам да се откачам, односно да го уновчам буџетов. Во спротивно ќе треба да земам нешто што не ми треба. Носеа порано Плеј Стејшн во Телеком, па оригинално планиран ми беше буџетов да земам 5ка кога ќе стигне. И после две години, за жал не стигна и ми остана неискористен.

Разгледајте, ако најде некој нешто интересно или има дополнителни прашања слободно пишете.

Атачменти

• 1669902892112.png
    1669902892112.png
    90 KB · Прегледи: 91

kristijan_m75

On your way to fame
22 март 2016
761
559
Сега се јавив во Телеком и ми рекоа дека нема да има проблем околу сервисот, треба да се има гарантен лист и евентуално фискална сметка.
Земав пред некој ден ЈБЛ слушалки, за гаранција искрено не ни прашав, незнам и дали ми заверија, ама ми дадоа фискална.
Во секој случај, ако има потреба и нешто ново измислат стојам на располагање за во иднина.

За цените, имаат и други работи што излагаат поефтини, неможам се да споредувам, ама еве пример интересна понуда е смарт саат на Samsung Watch 5 PRO BT, со гратис слушалки Samsung Buds Live, за 24,999ден. Во Сет ја имаат иста понуда, но јас давам плус 10% попуст на тоа, односно 2500ден помалце.

Стварно немам намера некого да зезнам, едноставно сакам да се откачам, односно да го уновчам буџетов. Во спротивно ќе треба да земам нешто што не ми треба. Носеа порано Плеј Стејшн во Телеком, па оригинално планиран ми беше буџетов да земам 5ка кога ќе стигне. И после две години, за жал не стигна и ми остана неискористен.

Разгледајте, ако најде некој нешто интересно или има дополнителни прашања слободно пишете.
Само една мала исправка,при користење на фамилијарен буџет се гледа опцијата/цена на уред/па од тоа се минусира буџетот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.088
Мислења
1.005.481
Членови
36.674
Најнов член