Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Телекабел пристигна и во Кочани

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
Кабловскиот оператор Телекабел започна да работи и во Кочани.Веќе повеќе месеци се шпекулираше дали ова е вистина или не меѓутоа фактот што на повеќе наврати на неколку македонски форуми се појавија слики од вработени лица на Телекабел и нивни сервисни возила како забрзано работат на Кочански терен,денеска приметив дека на нивната страна е додаден и Кочани во делот контакт
2hhzwbt.png

http://telekabel.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=41&lang=en

Со ова самата вест е потврдена.

Така да кочанчани наскоро ќе можат да се приклучат на ефтин кабловски интернет:bravo::bravo:

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.693
3.333
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Ме интересира претходно каков локален кабелски оператор имале?

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
Ме интересира претходно каков локален кабелски оператор имале?

Само знам дека има една кабелска и се викаше Астра.Е сега изгледа се повеќе ама не ги знам другите.Некои се водат како кабловски во Кочани но се по околните села.

Мислам дека имаа Кабелфокс па потоа Кејблтел го купи.

Колку што знам Кејблтел не е присутен во Кочани.

Martin`s

read-only
Палам свеќа во црква за кочанчани. Телекабел се моментално најлошиот интернет провајдер во МК. Уствари делат последно место со Офнет.
хехе има еден таков интернет локален катастрофа ни фале уште еден :D :D :D

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
Цел ден ќе си седиме дома и ќе збориме на телефон :LOL::LOL::LOL: Неможат поглупа реклама да направат.
Инаку ако ви прават нова мрежа во Кочани тогаш ќе имате колку толку ОК услуга.А почнати ли се со работа??На страната никаде не пишува а на страната на СРД ништо нема офицјално дека почнуваат со работа.Баш ме интересира.
Ја имам од ТК и интернетот е кога како.:)) Односно божја воља:bravo:

Martin`s

read-only
не се почнати уште со рабата ја инсталират ги гледа по бандерите низ град моите се во план да става кабелска велат дека има по убави програм од нашиве локални кебелски оператори па ке видиме како е а за интернт си има баш ми е супер и не планирам да го смен

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.693
3.333
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Абе остајте интернетот :) Ќе има некои вработувања? некој од членовиве да си најде некоја работа па ќе ни пушта повеќе интернет :LOL:

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно