Совет пред да го продолжиш договорот со А1, почекај они да ти ѕвонат и да ти понудат попусти на телефони, колку повеќе пати ти ѕвонат со понуди толку поголеми попусти ке добиеш. Едно кратко сценарио лани кога зимав тел.Здраво, за еден месец ми истекува договорот со А1 па гледам земам некој телефон со многу добра камера зошто како хоби си фотографирам. Цената да биде до 24,000 денари максимум. Само не Ајфон.
Во тој ценовен ранг најдобра камера има Пиксел 6а ама кај нас не се нуди.
Исто гледај ако најдеш некој модел што има телефото камера, многу е корисна за разлика од ултра широката која јас барем многу ретко ја користам
Да ама така не бираш телефон. Ќе видам можно е да го земам Самсунг А54 бидејки Самсунг се познати за добар сензор на камерата или па овој Шиаоми 12 Про. Ќе видам што ќе правам, вие спамајте тука телефони хахаха.Совет пред да го продолжиш договорот со А1, почекај они да ти ѕвонат и да ти понудат попусти на телефони, колку повеќе пати ти ѕвонат со понуди толку поголеми попусти ке добиеш. Едно кратко сценарио лани кога зимав тел.
Бев на А1 Нео М+, 800 денари. Кога ми помина договорот ми ѕвонеа неколку пати различни тетки. Првата ми понуди Поко М4 Про за 3500ден доплата, после неколку дена ми ѕвонеше друга и ми го понуди истиот телефон за 2200 доплата. Океј си викам телефон од 250евра за 2200 доплата не е лошо. На крај пак ми ѕвони трета тетка и ми го нуди истиот телефон за 1500 денари доплата, викам супер. Им ѕвонам утре дента и ми се јавува сосема друга тетка која ми вика дека треба да доплатам само 300 денари за тој телефон. Супер, го порачувам и ми испраќа фактура за 300 ден. Телефонот си стигна few days later.
Да додадам само, ја покачив понудата на 1000 ден со неограничено се.
Од А1 ќе зимам, сега во Јуни ми истекува договорот, така да, нов ќе зимам. Не гледам јас кој бренд е само да е добар и добра камера да има, само не Ајфон хаха.Ново старо? Фабрика камера или би користел кастом?
Да ама така не бираш телефон. Ќе видам можно е да го земам Самсунг А54 бидејки Самсунг се познати за добар сензор на камерата или па овој Шиаоми 12 Про. Ќе видам што ќе правам, вие спамајте тука телефони хахаха.
Мислењето е автоматски споено:
Од А1 ќе зимам, сега во Јуни ми истекува договорот, така да, нов ќе зимам. Не гледам јас кој бренд е само да е добар и добра камера да има, само не Ајфон хаха.
Не играм на телефон така да најбитно ми е камерата а второ нај битно батеријата. Го разгледав Самсунг А54 5г, ми се свиѓа ама гледам во кутијата немал полнач.Наведи 3 главни приоритети за телефонот
Не играм на телефон така да најбитно ми е камерата а второ нај битно батеријата. Го разгледав Самсунг А54 5г, ми се свиѓа ама гледам во кутијата немал полнач.
Го нема во А1 ни во Самсунг продавниците.Zemi 52s ima snapdragon sto znaci podobro raboti gcam na nego
12 pro od xiaomi ima ubedlivo podobra kamera od 52s inace, ama znae da gree
Снапдрагон процесор на самсунг во било која продавница од нашиве оператори нема да најдеш на .Zemi 52s ima snapdragon sto znaci podobro raboti gcam na nego
12 pro od xiaomi ima ubedlivo podobra kamera od 52s inace, ama znae da gree
Снапдрагон процесор на самсунг во било која продавница од нашиве оператори нема да најдеш на .
Инаку и 12 про има снапдрагон, го користам година и прилично сум задоволен.
Ледиком и слични продавници можат да понудат снапдрагона поголемите тешко.Da de zatoa rekov 12 pro bidejki e so Snapdragon, se naogja 52s na pazar3
Honor magic 5 lite 5G (ама без полнач)Здраво, за еден месец ми истекува договорот со А1 па гледам земам некој телефон со многу добра камера зошто како хоби си фотографирам. Цената да биде до 24,000 денари максимум. Само не Ајфон.
Honor magic 5 lite 5G (ама без полнач)
galaxy a33 *без полнач доаѓаат сите нови Самсунг модели
Galaxy A54 5G 8/128 - Телефони favorable buying at our shop
13 Lite 5G 8/256 - Телефони favorable buying at our shop
S21FE 5G - ако би ти дале плус нешто буџет овој ти е одличен извор и има Snapdragon + 120 Hz
На крајот ти одлучуваш, но доколку би требало да одлучам од целиот овој избор јас реално би го избрал А54, A33 5G или S21FE ако имам дополнителен буџет. Самсунг се доста добра фирма и многу се напреднати овие години, софтерски и интерфејсот им е доста среден и не кочи како другите андроиди. Јас би додадол уште некој денар на полнач и слушалки, бидејки вредат и нема шанси да се навикнам на друг модел на смарфон.
Ама како што пишав, ти одлучуваш и good luck се надевам дека ќе направиш добар избор.
12 Pro нема снапдрагон, има медиатек. Xiaomi Redmi Note 12 Pro - Full phone specifications Изгледа А54 5G ќе го зимам, најдобар во таа цена ми изгледа и според тоа што гледав на јутуб, најдобар што го има тука.Снапдрагон процесор на самсунг во било која продавница од нашиве оператори нема да најдеш на .
Инаку и 12 про има снапдрагон, го користам година и прилично сум задоволен.
12 Pro нема снапдрагон, има медиатек. Xiaomi Redmi Note 12 Pro - Full phone specifications Изгледа А54 5G ќе го зимам, најдобар во таа цена ми изгледа и според тоа што гледав на јутуб, најдобар што го има тука.
Само не знам каде да најдам полнач зошто Самсунг ги имитираат шутраците Апл.
Имам Pixel 6 pro ако си заинтересиран пиши.Во тој ценовен ранг најдобра камера има Пиксел 6а ама кај нас не се нуди.
Исто гледај ако најдеш некој модел што има телефото камера, многу е корисна за разлика од ултра широката која јас барем многу ретко ја користам
Грешен @, пиши DM ако си заинтересиран за 6 pro.Здраво, за еден месец ми истекува договорот со А1 па гледам земам некој телефон со многу добра камера зошто како хоби си фотографирам. Цената да биде до 24,000 денари максимум. Само не Ајфон.
Би бил заинтересиран но немам пари, ќе зимам телефон со тоа што имам 22,000 денари бонус во А1.Имам Pixel 6 pro ако си заинтересиран пиши.
Мислењето е автоматски споено:
Грешен @, пиши DM ако си заинтересиран за 6 pro.