123456
Practice makes perfect
овој хувавеј рутерот HG8145V5 username може ли да се смени или само passwordot?
Можеш да им се јавиш на 122 да ти го сменат.овој хувавеј рутерот HG8145V5 username може ли да се смени или само passwordot?
Не знам дали кај тебе е слична ситуација: зедов магента на една година (без уред) и очекував дека се има важност толку. Арно ама мобилниот бил на една година а интернетот на 2...Има ли некој продолжено договор преку телеком мк апликацијата?
Ми треба овака:
2 х М - мобилни линии
фиксен нет М и телевизија М
Во апликацијата има за продолжување договор за 2-те мобилни тарифи.
Ама за фиксниот интернет и ТВ нема никаква опција.
Па ако продолжам за 2та мобилни, дали автоматски ќе се продолжат и интернет и тв?
Еден пријател има ваков проблем вчера баш ми се пожали, исто е на телеком, користи iPhone 11ка. Јави им се на 122 или иди до некој продажен центар, можно е да е до картичката.Инстаграм ми вика немам интернет конекција кога сум на 4г а си работи најнормално на ви-фи. Имал некој ваков проблем?
И да, заборавив, не само инстаграм, Spotify не му работеше како што треба. Ќе го прашам деновиве што ќе направи па ќе пишам пак на темата тука.Инстаграм ми вика немам интернет конекција кога сум на 4г а си работи најнормално на ви-фи. Имал некој ваков проблем?
Ај влези во Settings - Cellular и види таму што стои покрај Instagram, треба да е уклучено (на зелено)Инстаграм ми вика немам интернет конекција кога сум на 4г а си работи најнормално на ви-фи. Имал некој ваков проблем?
Како најголем идиот сега видов дека некако сум од изгасил тоаАј влези во Settings - Cellular и види таму што стои покрај Instagram, треба да е уклучено (на зелено)
Не знам дали кај тебе е слична ситуација: зедов магента на една година (без уред) и очекував дека се има важност толку. Арно ама мобилниот бил на една година а интернетот на 2...
Исто стои а имам уште 10-11 месеци договор.Не зафркавај? Па и јас така направив. А се мислев да ги откачам за два месеци...
Ај види како ти стои во Телеком МК апликацијата кога одиш кај некој од фиксните услуги (фиксен интернет/телевизија) во делот "Тарифен модел инфо"? Кај мене стои "Немате активен договор".
da, i najverojatno kje ti naplatatЗдраво дечки,
Чисто ми треба инфо, дали телеком пуштаат екипа доколку има потреба од пуштање кабел?
Во станчево кај што седам моментално, имаат пуштено кабел преку ѕид само за телевизија![]()
yup. Дури и со мобилната мрежа.Проблеми имате последниве 15-20мин?
Глобален значи на земјината топка (глобус). А не беше.ГЛОБАЛЕН ПРОБЛЕМ НЕ ПЛАЧЕТЕ ИЗДРЖЕТЕ
@GetSchwifty се наплаќа 800 денари 10 метри кабел лан над 10 метри уште 800 денари.
Глобално ниво на Македонија не постои. Ваљда е национално ниво. Регионално. Општинско. (Кога ќе почнат да продаваат глобус на Македонија јавувајте одма)@kirev јас се извинувам директоре со тебе не можам да се разберам не сум учен но ќе се поправам.....
Мислев на глобално ниво на македонија на одредени линкови карпош ѓорче и други немаше нет извесно време.
Имаше и на други места градови но побрзо се среди тамо него кај нас...
Абе види - у глобала и двајцата сте во правоГлобално ниво на Македонија не постои. Ваљда е национално ниво. Регионално. Општинско. (Кога ќе почнат да продаваат глобус на Македонија јавувајте одма)
Епа добри брзини се тоа - не очекувај повеќе - толку се сите рутери преку Вифи...од една во друга соба мерам и ми дава 60/40 брзина на WiFi што е океј за WiFi колку-толку... Ми кажа типот што дојде да го мени дека рутерите им биле лимитирани од страна на АЕК дека многу зрачеле и затоа брзината не била 100%. Не знам колку е точно тоа, дали сте чуле вие нешто за тоа?