Chicco69
Unstoppable
- 21 април 2016
- 641
- 3.038
На сила им се буташе или го молеа да им дојде. Ти му беше личен асистент/книговоѓа па од прва рука знаеш колку изнацицал?Така само ти мислиш, ама не знаеш. Што пара има он изнацицано од семинари и остало во тек на времето, ехехееее.... Немаше лекарски семинар порано без него.
Има чат пат некои грешки врзани со бројки и статистика, но тоа е најчесто за теми надвор од неговата област. Јас лично би бил пресреќен ако мојот мозок функционира на тоа ниво кога ќе имам 68 години.Второ ако навистина му се дивиш и на глупостите што во основно се учат дека се поинакви од он што тропа, онда имаш проблем. На пример замисли батерии не се рециклирале, или сигналот од тука до месечината патувал 8 МИНУТИ, или за тој што ги тужел Кох за 100.000 еур и добил што тешка лага, и слични глупости.
Приказни за мали деца. Сум му пратил десетина пациенти, скоро никој од нив не платил ништо освен основата од десетина евра (од кога почна приватно). Едно семејство (маж, жена и дете) ги имаше сместено во својот дом додека правеа испитувања, секако фри, но ти не го знаеш тоа. Ама затоа лепиш етикети без никаква основа... Стандард за тебе.Четврто, ако е толку хуман оти продава од неговата ординација разно разни лекчиња и водички, кои коштаат од 20+ еур нагоре, ама никако да покаже и докаже како делуваат, состав и слично. Он вели ја продајем лек, ама се му е регистрирано како алтернативен медицински препарат, нормално ради мноогу послаба регулација. Еве чим е толку добар и народен човек зошто не лечи бесплатно и не дели лекови бесплатно.
Да, пошто никој па ни он не го правеше тоа за џабе.На сила им се буташе или го молеа да им дојде. Ти му беше личен асистент/книговоѓа па од прва рука знаеш колку изнацицал?
Чат пат. Ахахахххахаха, па тој една точна работа не кажа цели 3 саата освен можда цената на недвижностите на почетокот.Има чат пат некои грешки врзани со бројки и статистика, но тоа е најчесто за теми надвор од неговата област.
Мене воопшто не ми е чудно мозокот да ми работи како треба на 68години.Јас лично би бил пресреќен ако мојот мозок функционира на тоа ниво кога ќе имам 68 години.
Без основаПриказни за мали деца. Сум му пратил десетина пациенти, скоро никој од нив не платил ништо освен основата од десетина евра (од кога почна приватно). Едно семејство (маж, жена и дете) ги имаше сместено во својот дом додека правеа испитувања, секако фри, но ти не го знаеш тоа. Ама затоа лепиш етикети без никаква основа... Стандард за тебе.
Да, знам одамна. Се продаваат за далеку повисоки цени од тоа што вредат, а никој никаде не ги тестира, испитува и контролира. Одлично. И дај кажи овие моиве спонзори каде тоа ми праќаат парите, никако да ги видамИсто така до сега требаше да научиш дека природни лекови не се продаваат под исти услови како и тие од големите корпорации што повеќе убиваат него што лечат (твоите спонзори?!).
Jedna od interesantnosti je zašto samo Evropljani mogu da imaju zelene oči. Do pre 9.000, 8.000 godina svi ljudi na Zemlji su imali crne oči. Onda su odjednom počele da se pojavljuju svetle oči. Gledano biološki plave oči imaju gomilu nedostataka. Zašto bi evolucija odabrala nešto što nema neke prednosti? A onda dolaze zelene oči. One su između plavih i tamnih. Nauka je nesposobna da objasni neke stvari. Vanzemaljci imaju plave oči, pa su se parili sa ženama ljudskim i tako su nastale plave i zelene oči. Znači ljudi sa plavim i zelenim očima su vanzemaljci. Ko veruje, veruje, ko ne veruje, šta da mu radim - kazao je Nestorović, opet u dahu.
Малку различно од тоа што го тврдеше:Да, пошто никој па ни он не го правеше тоа за џабе.
земаше плата и цицаше пари на големо
Дефинитивно не си му книговоѓа и немаш појма ... Љубомора да не е во прашање?Што пара има он изнацицано од семинари и остало во тек на времето, ехехееее....
95% вистини освен шугави технички моменти/статистики што не играат улога во целокупната слика. За слободоумните луѓе. За робовите може да е така како што тврдиш.Ахахахххахаха, па тој една точна работа не кажа цели 3 саата освен можда цената на недвижностите на почетокот.
Со среќа. Ако не ти оди, тука ти е Метаверз, тие ќе ти го аплоудираат у клауд и ќе живееш вечно во светот сервиран од Ротшилд. Само не заборавај со време да уплаќаш чланарина и да ги голташ нивните апови.Мене воопшто не ми е чудно мозокот да ми работи како треба на 68години.
Граничен случај. 2000 дин = 1000 ден. Шуруп никој не те тера да купиш со сила. ..Без основаДобар ден кај него у ординација е 2000 српски динари. Обично сирупче од бршлен за кашлица 3500 динара. Повели пресметај. И ова не е ми кажаа мене, сум пратил едни, и слично... Ова му е званичен ценовник од во ординација.
Појма неам. Евентуално да го прашаш татко ти?Да, знам одамна. Се продаваат за далеку повисоки цени од тоа што вредат, а никој никаде не ги тестира, испитува и контролира. Одлично. И дај кажи овие моиве спонзори каде тоа ми праќаат парите, никако да ги видам.
Колку што знам, цела кариера се трудел да препишува квалитетни/соодветни лекови.А и тие нивните отрови што до завчера бре ги даваше, администрираше и препишуваше токму тој самиот. Или ги откри уствари на 65г. кога отиде у пензија и сега више не чинат.
Нажалост од врвен педијатар, пулмолог и алерголог, од кого учеше пола југославија до пред 15-20 година стана тежок шарлатан. Па не може нормален образуван паметен човек да го каже ова бре, комедијант.
Уште еднаш да нагласам. Генијалецот ќе остане генијалец, независно дали ќе тргне upstream. Го правеле тоа и многу нобеловци што им се спротивставиле на УСА, Ротшилд и неговите слуги Сорос, Др Били, Шваб... Може постхумно или било како да им одземаат титули и признанија, но џабе. Во очите на слободниот свет ќе останат генјалци и Герои, вистински борци за слобода.Нажалост од врвен педијатар, пулмолог и алерголог, од кого учеше пола југославија до пред 15-20 година стана тежок шарлатан. Па не може нормален образуван паметен човек да го каже ова бре, комедијант.
Баш исто што тврдев, и тврдам сѐ уште. Земаше плата на државно (онаа лошата држава нели каде работат сите лоши лекари), и лапаше пари плус додатно од семинари и разно разни школи, платени дебело од спонзори од фарма индустријата.Малку различно од тоа што го тврдеше:
Дефинитивно не си му книговоѓа и немаш појма ... Љубомора да не е во прашање?
Можеш една да издвоиш?95% вистини освен шугави технички моменти/статистики што не играат улога во целокупната слика. За слободоумните луѓе. За робовите може да е така како што тврдиш.
Ова како ти што ги голташ од iHerb, искуствено си знаеш нели?Само не заборавај со време да уплаќаш чланарина и да ги голташ нивните апови.
Ама нели требаше бесплатно, за народот, за доброто. Шуруп те тера да купиш, или уат со евер, пошто е добро убедљив.2000 дин = 1000 ден. Шуруп никој не те тера да купиш со сила. ..
Со што тоа не промовирал и каде?Од мое (индиректно) искуство, подобар неофицијален промотер за Македонија и да сме барале, не ќе најдевме.
Тресење зелени и немање елементарно познавање од областа за која се збори. Си лечеше како што требаше, по протокол, по медицина базаирана на докази, со лекови кои небитно од каде се (многу малку се руски). За опструкции си даваше и он salbutamol (Ventolin), за алергии антихистаминици од разни генерации (лоратидини, цитирезени и остало), итн. Можам да ти набројувам бескрајно, ама нема да разбереш. И не можел он да бира дали ќе препише „руски“ или запдњачки медикаменти, освен ако не ги ваљал под рука. Иначе народ кај ќе ги купи тие чудесни руски забранети лекови.Колку што знам, цела кариера се трудел да препишува квалитетни/соодветни лекови.
За твоја информација, голем дел од нив (во минатото) беа руски лекови, што сега се неофицијално "забранети". Не само во Србија, туку и во нашата Македонија која стана слуга на УСА и промотер на нивните антихумани вредности.
Да баш стана како него. Само овој Лук нажалост покрај комедијант, стана и сенилен, а Нестор уште го држи паметот и знае како добро да уновчи сѐ што ќе му дојде под рука.Како Luc Montagnier кој со сласт ги исмеа дегенериците од ЦИА што пробаа да не ништат со ГМО корона вирус. Или подоцна со експерименталните вакцини што убиваа многу повеќе од проектираниот вирус...
Да бе и мене ме фати на препад, се зачитав и за момент помислив на некоја од оние шашавите ФБ групи сум отишол, али тоа и тука да ти имало „слободоумни“Човече, не ми се верува дека некој дури и овде на ИТ, може да размислува вака како тебеПросто невероватно.
Препорака за мрсно лице? Нема којзнае каков проблем со акни.
Витамин Ц1000мг, Цинк Цитрат 30мг, А+Д3 друго?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Не е за мене. 155 висина тежина 53кг.Тежина, висина, физичка активност, последна крвна слика ( триглицериди и ast/alt) како стоиш со овие?
Не е за мене. 155 висина тежина 53кг.
Во нормала се.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk