Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Дали некој знае како можам да додам SuperScript и SubScript батоните во Excel (но,не да ми кажите земиго J-Walk SuperSub зашто го имам, ама не сакам со него да додавам степени).
Во ексел нема Пробај со копи-пејст преку word. Јас така правам. Иначе за во Word постапката е:
Десен клик на тулбарот кај што ти се останатите икони и најдоле во менито што ќе се појави ќе одбереш Customize... Ќе го одбереш вториот таб од малото прозорче што ќе ти се појави. Од лево ќе одбереш Format, a десно ќе ги бараш subscript i superscript...
Napisi tekst vo kelijata, selektiraj go teksto koj sakas da go napravis SuperScript / SubScript, desn klik, Format Cells (ili Ctrl+Shift+F), Efects, SuperCript....
Ova vazi za Excell 2007, ne znam za postarite verzii.
Mоже и во Excel, со тоа што се прави макро што го форматира текстот, а со Customize се додаваат батони што ќе ги извршуваат макроата.
Опишано е во погорниот линк.
@ lizardlabs
Прашањето колку што разбрав не беше за тоа како се форматира текстот во SuperScript / SubScript туку како се додава батон што ќе ја врши таа функција. Се извинувам ако погрешно сум разбрал.