Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

супер лепак за пластика(жлеб на сечилото) на машинка за шишање

kloki

Gaining Experience
24 јули 2015
255
57
Здраво да прашам со кој супер лепак да залепам пластичен жлеб на машинка за шишање веќе 2 пати пробувам со лоцтице супер бонд лиљуид но пак се крши при вметнување на жлебот(сечилото во делот со моторот на машинката )? ги замолувам администраторите да ја префрлат оваа тема во офф-топик и таму треба оти јас немам можност да постирам таму.
https://www.google.com/search?q=kemei+hair+clipper+gsm+657+unpacking&rlz=1C1CHBD_enMK893MK893&ei=H2WnY9znG9nixc8Plv6ewAk&oq=kemei+hair+clipper+gsm+657+unpack&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAxgAMgcIIRCgARAKOggIABCiBBCwA0oECEEYAUoECEYYAFCoX1j_0gFg1uMBaAVwAHgAgAGTAYgBiQeSAQMxLjeYAQCgAQHIAQHAAQE&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:c1d09d1f,vid:5yoMX8Y4mz4

petkotrajko

Unstoppable
16 јуни 2017
1.869
2.043
Здраво да прашам со кој супер лепак да залепам пластичен жлеб на машинка за шишање веќе 2 пати пробувам со лоцтице супер бонд лиљуид но пак се крши при вметнување на жлебот(сечилото во делот со моторот на машинката )? ги замолувам администраторите да ја префрлат оваа тема во офф-топик и таму треба оти јас немам можност да постирам таму.
https://www.google.com/search?q=kemei+hair+clipper+gsm+657+unpacking&rlz=1C1CHBD_enMK893MK893&ei=H2WnY9znG9nixc8Plv6ewAk&oq=kemei+hair+clipper+gsm+657+unpack&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAxgAMgcIIRCgARAKOggIABCiBBCwA0oECEEYAUoECEYYAFCoX1j_0gFg1uMBaAVwAHgAgAGTAYgBiQeSAQMxLjeYAQCgAQHIAQHAAQE&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:c1d09d1f,vid:5yoMX8Y4mz4
Купи Бизон (Bison), двокомпонентно лепило (два шприца прилепени еден до друг, по една компонента во шприц).
Го има(ше) во елекрометал или електроелемент, можда и во бриколаж. А веројатно и во хубо, како и во други поснабдени продавници од тој тип.
Цената беше околу 300 денари (сега не знам).

Испратено од телефоно.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.441
Мислења
995.094
Членови
36.463
Најнов член
Insanious