- Ја почнал/а темата
Stane
Gaining Experience
- 4 октомври 2007
- 2,497
- 77
Сакам деновиве да симнам некоја стратешка игра,па барам да ми предложите некоја добра. Добра ми се виде Caesar 4 па ако не најдам некоја подобра ке ја симнам неа 
Треба да ја најдам оваа игра.Yuri's Revenge продолжение на Red Alert.
Stane, сега викаш фала, ама немој да пцуеш кога ќе почнеш да ја играш и кога ќе баталиш и спиење и обврски и све друго...![]()
Не мислиш само ти така.Isto taka i WarCraft III, zakon igrica so najdobra prikazna po moe mislenje.r
Само со посветеност се успева колегаWarcraft 3+, една од двете игри на кои сум се посветил у животов.![]()
Нормално... Што се однесува до Red Alert што ја пофаливте заборавив прегеска да кажам дека е поприлично ужасна за мултиплеер играње. Играта ја помнам само како штракање и правење милјон (aма озблино) units зависно со кој играш и укочување на првото 'затепување'...Само со посветеност се успева колега)
Тачно заборавив да ти ја споменам и оваа игра. Навистина супер игра иако забушаваат од Blizzard со тоа што неколку пати го поместуваат рокот за издавање.StarCraft ти е нај old school што може да биде... Играта е легендарна, и како што ти кажа FreakyDroid, конечно ќе излага нова, сигурно ќе биде лудило, ма да и старата не ја мењам за ништо. :bravo::bravo:
A vednas posle toa (ili pred toa, ne sum siguren) iskaca i Diablo III.конечно ќе излага нова, сигурно ќе биде лудило, ма да и старата не ја мењам за ништо. :bravo::bravo:
Mnogu mi bese tapa igrava. Prvata strategiska igra sto ja igrav vo zivotot bese Tiberian Sun i bev zajuben vo igrata dolgo vreme. Tiberium Wars kako prodolzetok na Tiberian Sun bese totalno razlicna i go nemase onoj prepoznatliv TS gejmplej. Posle tolku godini cekanje na noviot prodolzetok, namesto da doijam TS gejmplej dobiv Generals gejmplej, koj ama bas ic ne mi se sviga. Moite ocekuvanja ednostavno ne se ispolnija. Nekoj sto nemal iskustvo so postarite igri sigurno deka ke nema nikakvi ocekuvanja, sto znaci postoi golema sansa deka ke im se sviga igricata.мој предлог ти е да ја симнеш најновата Generals: Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Да! Комплетно заборавив. Одлична е и мултиплеер, интересна.Cossacs (Back to war)
Стара игрица, но многу добра.
Ако ја имаш ќе може ли да ја добијам некако?Да! Комплетно заборавив. Одлична е и мултиплеер, интересна.