Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

SP 3 зa WinXP

• Ја почнал/а темата Chejo
  • Време на почнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Chejo

Intern
6 мај 2007
43
1
Скопје
Chejo's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 9700X
Motherboard
Gigabyte B650 AORUS ELITE V2
Storage
Samsung 970EVO+ 1TB
PSU
Cooler Master V850 Gold
RAM
64GB Kingston Fury Beast
Video card
MSI Ventus 3X 3090
Case
GameMax Infinity
Mouse
Logitech m720
читав дека искочил знаете ли можеби кај да го најдам?

D

DimitarMK

Гостин
Не е искочен,има само сп3 од хакер,а xp се најавува за 2008

D

DimitarMK

Гостин
epa ok...i onaka sp2 si e dobar..a sea ja ima vista.sto ke ti e sp3 za xP???

D

DimitarMK

Гостин
нема,а нема и да има.Тој што го има другар ти е од хакер:

Еве доказ
WindowsXpSP3.jpg

Password

Intern
10 април 2007
393
9
Абе не будалејте се, ова е некоја заебанција :) Каков SP3?

StenmarC

Intern
16 април 2007
716
13
stenmarc.blog.com.mk
Глупости. Тоа ти се сите апдејти собрани до сега во една инсталација. Океј е, ама не е сигурно. Од кај знаеш што све ставил тој „хакерот“ во неа...

filipvselena

Gaining Experience
7 април 2007
2.924
183
Nemoze da me ubedi bidejki so svoi oci go vidov.Mozebi e nesto hakersko.Neznam ali znam deka postoi

D

DimitarMK

Гостин
Па јас ви кажав,овој SP3 на сликата е од хакер.Се инсталира SP2 со тоа што доаѓа со сите упдејти од Микрософт,и плус на цд-то има и некои програми како Nero 7,Live Messenger.Yahoo Messenger...

D

DimitarMK

Гостин
ne,jas samo vi davam informacii.Jas si imam Windows XP SP2 Professinal...

eAbacus

Intern
26 март 2007
16
0
SP3 за Windows XP како што може да се види од Roadmap на Microsoft нема да има до првиот квартал од 2008, а прашање е и дали тогаш че дојде. Според тоа како ги издаваат надградбите и поправките (посебно тоа што IE7 и Defender) станаа задолжителни за секој легален windows прашање е дали воопшто ќе има потреба од SP3 или од Microsoft ќе продолжат да објавуваат почесто помали надградби. За разлика од SP2 во кој имаше голем напредок особено во погледн на безбедноста и firewall-от, во овој можно е да има само некои графички подобрувања, aero effect и сл, но ништо значајно. Лично мислам дека нема да излезе

delix

Intern
7 април 2007
702
23
Yo, aero efekt na XP, sot ti treba togash Vista, a mozebi nema da bide cel SP tuku samo poedinecni zakrpi za nekoi delovi ili programi

eAbacus

Intern
26 март 2007
16
0
Yo, aero efekt na XP, sot ti treba togash Vista, a mozebi nema da bide cel SP tuku samo poedinecni zakrpi za nekoi delovi ili programi

Pa ako sudime spored praktikata dosega, oni izdadoa cel kup zakrpi ko dokolku gi soberes na edno mesto sigurno ke imase najmalku uste eden SP. No smetam deka vaka e poprakticno, barem za tie sto imaat postojano internet. Ako bese se na edno mesto kojznae dali i koga ke go simnevme i instalirame. Vaka, ako ti se vkluceni Automatic Updates, sakl-nejkel ke si gi zemas i, relativno, ke ti bide posiguren sistemot. A inace Vista-ta e mnogu poveke od samo aero efekt, ama za toa vo druga prilika :)

M

Mr.Alien

Гостин
Глупости. Тоа ти се сите апдејти собрани до сега во една инсталација. Океј е, ама не е сигурно. Од кај знаеш што све ставил тој „хакерот“ во неа...

"Nemoze da me ubedi bidejki so svoi oci go vidov.Mozebi e nesto hakersko.Neznam ali znam deka postoi"

Ова го имаше на Rapidshare (можеби сеуште го има). Јас имам бутабилно ЦД со WIndows XP Service Pack X. Тоа не е ништо што е издадено од Microsoft, туку едностано батка ентузијаст/хакер, наречете го како сакате ги собрал сите закрпи на едно место, додал едно чудо кодеци, драјвери, алатки и што ти ја знам што. Го инсталирав, ОК е, но навистина не е неопходно.
Баталете го веќе XP, нови SP нема да има. Правете update ако имате потреба (најнапред видете за што е надградбата и дали воопшто истата ви е потребна), и чекајте за VISTA да се појави првиот SP. Не е најавен, но со оглед на недокваканоста на првобитната верзија и големиот број заебанции кои ги прави, верувам дека наскоро ќе следи. Сетете се на правата верзија на XP (пред SP 1).

SwIPE

Intern
29 мај 2007
346
5
"Nemoze da me ubedi bidejki so svoi oci go vidov.Mozebi e nesto hakersko.Neznam ali znam deka postoi"

Ова го имаше на Rapidshare (можеби сеуште го има). Јас имам бутабилно ЦД со WIndows XP Service Pack X. Тоа не е ништо што е издадено од Microsoft, туку едностано батка ентузијаст/хакер, наречете го како сакате ги собрал сите закрпи на едно место, додал едно чудо кодеци, драјвери, алатки и што ти ја знам што. Го инсталирав, ОК е, но навистина не е неопходно.
Баталете го веќе XP, нови SP нема да има. Правете update ако имате потреба (најнапред видете за што е надградбата и дали воопшто истата ви е потребна), и чекајте за VISTA да се појави првиот SP. Не е најавен, но со оглед на недокваканоста на првобитната верзија и големиот број заебанции кои ги прави, верувам дека наскоро ќе следи. Сетете се на правата верзија на XP (пред SP 1).

Јас знам дека првиот официјален сервисен пакет (Service Pack 1) за Vista треба да излезе во Ноември, додека пак во секој момент треба да излезе Service Pack 1 (Beta 1). Service Pack - от во основа ќе биде за да ги направи многуте хардверски уреди и програми компатибилни со Vista. Значи сите хардверски уреди и програми кои досега неможеле да работат на Vista - сега ќе можат и сите тие проблеми ќе бидат минато. Сепак точен датум на издавање на официјалниот Service Pack 1 незнам, но знам сигурно дека тоа ќе биде во Ноември.

vojkan

Intern
19 јуни 2007
404
4
Јас знам дека првиот официјален сервисен пакет (Service Pack 1) за Vista треба да излезе во Ноември, додека пак во секој момент треба да излезе Service Pack 1 (Beta 1). Service Pack - от во основа ќе биде за да ги направи многуте хардверски уреди и програми компатибилни со Vista. Значи сите хардверски уреди и програми кои досега неможеле да работат на Vista - сега ќе можат и сите тие проблеми ќе бидат минато. Сепак точен датум на издавање на официјалниот Service Pack 1 незнам, но знам сигурно дека тоа ќе биде во Ноември.

SP1 za Vista e pomesten za pochetokot na 2008-ma.

SwIPE

Intern
29 мај 2007
346
5
SP1 za Vista e pomesten za pochetokot na 2008-ma.

Во ред, како и да е јас секаде каде што прочитав Service Pack 1 за Vista е најавен за Ноември 2007 година - потврдено од Microsoft. Но пак не верувам дека ќе бидат точни со датумот на издавање, се некако ми изгледа дека ќе задоцнат неколку месеци. Еве за Service Pack 1 (Beta 1) - беше најавен за 16 Јули 2007, но сеуште го нема. Типично Microsoft - ски ;)

28 октомври 2007
5
0
Mi treba recenzija

Dali nekoj oscven Mr.Alien go ima testirano SP3 (hakerskiot) i ako nekoj go ima bi ve zamolil za recenzija ako moze bidejki pri poslednoto formatiranje go instalirav toj SP3 i vo istiot moment si vovedov internet doma. Otogas kompjuterot nekako mnogu sporo raboti. Ne e do virus. Imam instalirano "BitDefender Antivirus 2008" i "System Mechanic 6" koj sto si rabotat besprekorno. Ke ve zamolam za recenzija i sugestija

Goroner

Intern
28 април 2007
313
13
Proveri na microsoft sajtot za da bides siguren, ja nit sum videl nit sum cul deka microsoft planira takvo nesto,da na torrentive ima sp3 megutoa toa ti e napraveno od nekoj sto gi sobral site updejtovi i imas plus nekoi programcinja kako pr: winamp,media player 11,winrar,winzip.... int. jas ne bi go simnuval kojznae uste sto drugo moze da ima na toa zakaceno. =B

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.050
Мислења
1.004.934
Членови
36.671
Најнов член