Доколку сеуште не сте дел од најголемата заедница на ИТ професионалци и ентузијасти во Македонија, можете бесплатно да се - процесот нема да ви одземе повеќе од 2-3 минути, а за полесна регистрација овозможивме и регистрирање со Facebook и Steam.
ccleaner или swepi за cistenje na kompjutersko djubre a za sreduvanje na regista regcure ili system mechanic:bravo:
P.S swepi i cclener se besplatni a regcure i system mechanic se plakaat
Abe, instaliraj si Norton utilities i sve da si zavrsis kako treba....neznam ja eve veke nekolku godini so Norton sum i nema problem...ko Singerica veze....
Лично, не верувам многу во такви алатки.
Имам Your Uninstaller! 2008, компатибилен е со VISTA, и при секоја деинсталација ги брише и измените во регистрите, не остава ORPHAN фајлови и сл. гадинки. Многу, многу ретко (и во верзијата 2006, која ја имав до скоро) при визуелна проверка во регистрите наоѓав по некој заостанат дел од софтвер деинсталиран со оваа алатка. Обично заостанати податоци од која локација е вршена инсталцијата, за накнадно правените кратенки и сл.
Значи, покрај оваа супер алатка и старото добро: START>RUN>REGEDIT, не ми треба ништо друго системот да ми "преде како маченце"!
Имав проблеми со системот односно многу споро стартување на системот и ми го препорачаа Advanced WindowsCare V2 Personal и навистина многу ми помогна,сега компјутерот се вклучува многу побрзо од претходно