Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Едно или две прашања:
Како можам да ги најдам најдам сите постови/мислења или последните постови/мислења што сум ги напишал јас или некој друг член?
Сакам да видам кога некој ќе ме коментира или ми одговара а не ми текнува кај се сум пишал. Како се решава тоа?
За да пронајдеш мислења од еден член, користи ја опцијата "Напредно пребарување" кај "Барај", а за да пратиш кога некој ќе ти одговори, има еден вид "претплата" каде што може известувања да ти стигаат преку е-маил. Конкретно разгледај "известувања" и разно разни опции во корисничкиот CP.
Секогаш кога ќе се логираш, провери го делот "Нови мислења" и таму ќе ти бидат забележани сите нови мислења на разни членови од последниот пат кога си бил логиран.
Може и така како што кажа D, но можеш да ги најдеш сите мислења од некој член и во Листа на членови (горе лево до Кориснички CP). Таму сите членови се подредени по азбучен ред, покрај тоа што имаш и некои податоци за членовите, имаш и опција да ги пронајдеш и сите негови мислења по временски редослед.