Го свежнавме сетапот
ASUS 27" ROG Strix OLED XG27AQDMG
White Shark Gaming Wakazashi 60% Red Switches
Погледнете го атачментот 145927
Цена и од каде го купи мониторов?
37000 СетекЦена и од каде го купи мониторов?
Претпоследен, имаше уште 1 на залиха ама јас си чекав 1 недела достава од Ресен до Битола, на Ѓавато многу снег ималоВеројатно го има земено последниот![]()
![]()
Со здравје да се користи! И јас многу се мислам за еден Quest само ради Assetto Corsa, многу јако ми изгледа дека би било.Pico Neo 3 Link
Од Германија земен, постар модел е не го прат повеќе ама нов го зедов од преоостаната залиха најдов.
Погледнете го атачментот 145935
Погледнете го атачментот 145936
Исто го платив колку и понов Quest 3 да земев, ама намерно го сакав овај оти е со Display Port конекција а не Wireless. Не играм standalone, така да за PCVR ми е.
Не морам да се замарам со Virtual Desktop, а најмногу ми беше заради input delay преку мрежа ако се игра. Ај што ти треба 6E рутер, ама и тогаш не е то то, дека се стрима сликата компресирана е плус, и можи да има артефакти.
Можам да кажам дека стварно друг свет за мојата примена е VR. Ако има некој тука да е hardcore sim racer, земајте VR. Ни сетап со 3 монитори што имав врска нема. Е сега, ќе мора да менвам хардвер оти ни процесорот ни графичката не се up to the task...
Модел, пари, продавница? Треба нели такво инфо да има во оваа тема.![]()
земен преку Нексио - феноменална слика и ергономност
отиде пола бубрег
U4025QWМодел, пари? Треба нели такво инфо да има во оваа тема.
Keychron Q1 HE
14к од нексио ич не е малку за тастатура ама си напраив мерак, не сум имал премиум тастатурче од Г15ката Logitech пред 20 години. Ако истрае колку таа ќе се исплати.
Погледнете го атачментот 146531
Акустична, тактилна и визуелна естетика.Ме интересира, што пружи тастатурата за толку пари? Јас имам HyperX FPS Pro што не е ни пола од ова цена, па ме служи без никаков проблем веќе 6-7 години.
П.С со здравје да си тапкаш![]()
Ме интересира, што пружи тастатурата за толку пари? Јас имам HyperX FPS Pro што не е ни пола од ова цена, па ме служи без никаков проблем веќе 6-7 години.
П.С со здравје да си тапкаш![]()
Од кај нарача друже, неможам да најдам никаде.Razer Hyperpolling Wireless Dongle за 8,000 Hz Hyperpolling mode. Нек се држат во CS2 сеа... 50 евра сѐ на сѐ.
Погледнете го атачментот 146523
Super izgleda iako ne sakam msi suprim modelot e mnogu dobarNovo gpu blagodarenie na @Pane24
Realno ne znam koja e razlika pomegju modelite, koristev rx 580 pa preminav na ova i sum epten zadovolen bez razlika kakov model eSuper izgleda iako ne sakam msi suprim modelot e mnogu dobar![]()
Aa ti si napravil dobar upgrade hahaRealno ne znam koja e razlika pomegju modelite, koristev rx 580 pa preminav na ova i sum epten zadovolen bez razlika kakov model e![]()
Plus ryzen 5600x od ryzen 2600. Pozadovolen nemozhi od ovaAa ti si napravil dobar upgrade haha![]()
Super bratu, za gejming ti e top go koristev 5600x jas i mozam da kazam mnogu dobar procesor sega sum na 5900x i 3080Plus ryzen 5600x od ryzen 2600. Pozadovolen nemozhi od ova![]()
Здравје боже и јас ке стигнам до таму некогашSuper bratu, za gejming ti e top go koristev 5600x jas i mozam da kazam mnogu dobar procesor sega sum na 5900x i 3080![]()