Јас последно ја сменив графичката. Имав 1050-Ti и веќе почна да си ја покажува возраста, се надоградив на RTX 4060. Наидов на супер дил на ананас беше намалена од 24 000 на 16 000. Имаа попусти за нивниот роденден и плус ваучери даваа па така дојдов до ова ценаа. Графичката за таа цена е топ и сум презадоволен.Значи со што последно сте го надградиле компјутерот?
Ке ве замолам за неколку правила.
едитирано од модератор,
Ке ве замолам за неколку правила.
1. Опис на хардверот со кој сте го надградиле компјутерот и слика од него
2. Обавезно додадете од каде е купен производот, и по која цена.
3. Држете се строго до компјутерски компоненти и периферија.
4. Aко производот е купен по дилерски цени, или на старо немора да ја наведувате цената по која ста го купиле, наведете ја онаа која е стандардна во продавница, или само кажете дека е купен на старо.
5. Било кој пост, кој нема да се совпаѓа со правилата, ЌЕ БИДЕ ИЗБРИШАН!
П.С Бидејќи на темава не е дозволена дискусија, него само постирање на зделките, сите постови кои содржат додатни прашања како и генерални информации за продуктите кои се од корист на корисниците, ќе бидат оставени 12-24h додека корисниците да ги прочитаат одоговорите, после тој период ќе бидат избришани така да ако прашате нешто пробајте да ја посетите темата за соодветен одговор набрзо бидејќи тој одговор нема да го видите после тој период
Ако излезе за PC.да не му ја мислам за GTA VI и BF 7
Шо има ти да му ја мислиш, они нека му ја мислат
Super setup!!!! Definitivno eden od podobrite sto sum gi videl, tastaturata custom li e? Premnogu mi se svigjaAlienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor - AW3423DWF од @m4rk0
Конечно го комплетиравме сетап-от!
Погледнете го атачментот 138621
Ти благодарам, тастатурата китот е Glorious GMMK Pro со SP Star Meteor White свичеви, Durock V2 stabz, GMK Electric (Aliexpress) капачиња и PC Plate.Super setup!!!! Definitivno eden od podobrite sto sum gi videl, tastaturata custom li e? Premnogu mi se svigja
Moјот компјутер доби џоа монитор Hisense 75E7KQ PRO, SMART 4K UltraHD QLED TV, од нептун.
Погледнете го атачментот 139089
Бирото се подига и спушта до одредена висина , кое е на тркалца и вози насекаде по дневна, па каде го местам завизи од дневната рутина. Иначе денес после 3 саати играње на тв ми се смачи, глава ме заболе .Чергата не ми е долга за олед. Телевизорот претежно го користам само навечер пуштам по некој филм пред спиење, ми се допаѓа квалитетот на него за таа цена
Со здравје да си ја служиш.RTX 4070 Super од ДДстор 43к со се карго, за сега ќе спие на 1080п понатаму 1440п
Погледнете го атачментот 139364
Требаше /s да ставам на крај.Да на карта стара 7г ќе прави ботлнек.
Чекај бе какво 7Г? Уште нема излезено 6Г, од кај сеа 7Г? Пак ли ви прскаа со ќемчрејлс у маало?Да на карта стара 7г ќе прави ботлнек.
Ryzen 2700 -> Ryzen 5700x3d од форум
Спие со underclock од -30 на CO
Погледнете го атачментот 140220
Се надевам нема да прави bottleneck на RX570ката