Necromancer
Unbeatable
Многу добра од тие 15 минути што ја вклучив и прочепкав. Би направил аналогија ако носиш наочари, како да ги ставиш на себе, се е почисто и појасноТаа камерата ја гледав и јас.
Многу добра од тие 15 минути што ја вклучив и прочепкав. Би направил аналогија ако носиш наочари, како да ги ставиш на себе, се е почисто и појасноТаа камерата ја гледав и јас.
Многу добра од тие 15 минути што ја вклучив и прочепкав. Би направил аналогија ако носиш наочари, како да ги ставиш на себе, се е почисто и појасно![]()
Пиши ќе ти поклонам од МСИ ГамингХ, ако пасува.Додека не најдам држач ова ќе прави дезинфекција![]()
Пиши ќе ти поклонам од МСИ ГамингХ, ако пасува.
Важи и за друг некој ако му треба.
Дојде со држач мојата, профи е.Мислам дека ако не сака да меша брендови тогаш да иде кај @Oktar пошо он само што зеде МСИ графичка огромна.
Дојде со држач мојата, профи е.
4. Google Mini за дет'то, радости и добар звук за 990 денари!
од каде?
Фино, со здравје да се користиОд Форум ИТ МК маркет преку Нексио, попуст за блек фрајдеј/сајбер мандеј за членови.
Јас ги имам поминато (и буквално во ист редослед купено) сите логитек камери до тој момент. C130 прво, шо беше многу топ за времето коа излезе посебно дека сите имаа ужасни вебкамери тој период, 720п беше премија.
После C510 која искрено има доста подобра слика од 130-ката и неколку плус функции (тоа дека се затвара ко школка цела е фантастично исто).
И на крај оваа шо ја начекав на реклама5 C930 со као демек Карл Заис оптики нешто. Ама дефинитивно 1080п бампот вредеше. Моментално ми е вебкамерата која ја користам на компјутеров.
Само на монитори со ептен тенки рамки знае да навлегува на екранот па морав да и залепам такви сунгерчиња од тие за под ногарки на мебел за да седи малце повисоко хаха. Памти го ова ко финта ако го имаш истиот проблем.
Со фотосесииве да му е мерак на чоек да ти продајт нештоНе сум сигурен дека се води како компјутерска компонента, ама јас ја водам така па ке шлапнам тука, а воедно и сум многу возбуден, па неможам да барам низ темава дали има тастатури или копчиња за истите. Значи, овој викенд беше доста тежок во нашиот дом, голема количина на парични средства се одлеаа од домашниот буџет, но затоа многу среќа и радос' се влеа во нашите срца. Имено, денес ми стигнаа капачињата за тастатура и се решив да ги шлапнам на Keychron K6 и таа да ми биде дејли драјвер (или врајтер) на домашниот ПеЦе и да престанам да се мачам со Logitech MX Keys Mini Mechanical (ќе иде на продажба). My god колку добро изгледаат капачкиве, бооооооооо, преубавКи се. За куцање ми треба малку време да ги навикнам, малку се високи, ама мислам дека нема да биде проблем, али бооооооооо колку убаво изгледа сега тастатуратаааааааааа!!!
Еве и некое сличе, sorry, не знам баш како да сликам тастатури, појма немам кој агол треба да го фатам.
Погледнете го атачментот 119738Погледнете го атачментот 119739Погледнете го атачментот 119740Погледнете го атачментот 119741Погледнете го атачментот 119742Погледнете го атачментот 119743Погледнете го атачментот 119744
П.С. Поздрав до @fuzzjaw, људина, љу-ди-на!!!
Со фотосесииве да му е мерак на чоек да ти продајт нештоСо здравје да ги користиш, ептен добро легнале.
Па ако не е ова најголем мерак, тогаш не знам што е. Со здравје да се служиш и да ти расте продуктивноста.Малце да се подновиме.
Си реков дека еден ден ќе си го исполнам сонот и ќе си купам пц нај убав (за мене) Фала ви на сите и да ви се исполни се што ќе посакате.Па ако не е ова најголем мерак, тогаш не знам што е. Со здравје да се служиш и да ти расте продуктивноста.![]()
Pa naravno, se pocnuva so kvalitetno psu.Си реков дека еден ден ќе си го исполнам сонот и ќе си купам пц нај убав (за мене) Фала ви на сите и да ви се исполни се што ќе посакате.
Следен потег ми остана графичка но ќе биде сигурно после нова година моментално сум со 1070 така да ќе оди на продажба кога ќе ја земам таа.Pa naravno, se pocnuva so kvalitetno psu.
Toa ke te sluze niz godinite ponatamu. Inaku dobar izbor.
sick nglНе сум сигурен дека се води како компјутерска компонента, ама јас ја водам така па ке шлапнам тука, а воедно и сум многу возбуден, па неможам да барам низ темава дали има тастатури или копчиња за истите. Значи, овој викенд беше доста тежок во нашиот дом, голема количина на парични средства се одлеаа од домашниот буџет, но затоа многу среќа и радос' се влеа во нашите срца. Имено, денес ми стигнаа капачињата за тастатура и се решив да ги шлапнам на Keychron K6 и таа да ми биде дејли драјвер (или врајтер) на домашниот ПеЦе и да престанам да се мачам со Logitech MX Keys Mini Mechanical (ќе иде на продажба). My god колку добро изгледаат капачкиве, бооооооооо, преубавКи се. За куцање ми треба малку време да ги навикнам, малку се високи, ама мислам дека нема да биде проблем, али бооооооооо колку убаво изгледа сега тастатуратаааааааааа!!!
Еве и некое сличе, sorry, не знам баш како да сликам тастатури, појма немам кој агол треба да го фатам.
Погледнете го атачментот 119738Погледнете го атачментот 119739Погледнете го атачментот 119740Погледнете го атачментот 119741Погледнете го атачментот 119742Погледнете го атачментот 119743Погледнете го атачментот 119744
П.С. Поздрав до @fuzzjaw, људина, љу-ди-на!!!
Дури и објаснувањето му е со мерак...Се познава мераклија човек на хардвер![]()
Одлично мониторче, со здравје да се служиш. Внук ми го зема истиот од анхоч и после 3 недели го полеа со кока кола и го цркна...MSI G241 LED eSports Gaming IPS 144Hz
Купен од Реклама5,нов неотпакуван со 36 месеци гаранција од Анхоч (писмена),купен по цена од 8500 денари
Погледнете го атачментот 119776
Погледнете го атачментот 119777