Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Што играш во моментов - Гејмпас

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.412
6.565
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home

Deksa

On your way to fame
9 февруари 2012
991
900
Овие не се на Гејм Пас.
Изгледа треба да се спои темава со онаа „Која игра ја плешаш во моментов“ иначе ќе има многу вакви постови.
Аиии онака на брзање, не го ни прочитав тој дел извинете :ROFLMAO:

ARMac

Epic
2 октомври 2010
9.364
12.288
Скопје
androgaming.com
Овие не се на Гејм Пас.
Изгледа треба да се спои темава со онаа „Која игра ја плешаш во моментов“ иначе ќе има многу вакви постови.

Целта е да споделиме добри игри што се моментално на гејмпас, пошто ги има многу и не стигнуваме да ги пробаме сите.

The_Witch_Hunter

Unstoppable
23 мај 2012
1.423
3.223
The_Witch_Hunter's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen™ 9 7950X3D | ROG Ryuo III 360 ARGB
Motherboard
ROG Crosshair X670E Hero
Storage
Kingston FURY™ Renegade 2TB | Samsung 970 EVO 1TB | WD Purple™ WD20PURX 2x2TB
PSU
Corsair HXi Series™ HX1000i
RAM
Kingston FURY™ Beast DDR5 32GB 6000MT/s CL30
Video card
ASUS TUF Gaming GeForce RTX® 4090 OC Edition 24GB GDDR6X
Case
be quiet! Dark Base Pro 901
Mouse
Razer Basilisk V3 Pro
Keyboard
ASUS ROG Claymore
Audio
Creative A250 | ROG Strix GO Core
Monitor
Dell AW3821DW 3840x1600 144Hz G-SYNC ULTIMATE
OS
Windows 11 Pro 24H2
Целта е да споделиме добри игри што се моментално на гејмпас, пошто ги има многу и не стигнуваме да ги пробаме сите.
На реддит субот се информирам за такви скриени добри игри што инаку би ги пропуштил. За останатите ја листам библиотеката по азбучен ред и си правам план што да играм следно. Прати ја и листата на игри што наскоро си одат од гејм пас за да не ти избега некоја што си сакал да ја изиграш.

Обично сакам да имам барем по една инсталирана од повеќе различни жанрови и да ги играм зависно од расположението.

Последниов период најмногу се играше Yakuza: Like a Dragon, ептен ми легна. Имам уште 3 достигнувања во план пред да ја прогласам за изиграна, а за True Final Millennium Tower кревам раце (најверојатно) :)
Untitled.png
Во меѓувреме ги вратија 0 и двете Kiwami па се мислам со нив да се фатам откако ќе одморам малку од оваа.

PandaBomber

On your way to fame
13 јуни 2012
486
662
На реддит субот се информирам за такви скриени добри игри што инаку би ги пропуштил. За останатите ја листам библиотеката по азбучен ред и си правам план што да играм следно. Прати ја и листата на игри што наскоро си одат од гејм пас за да не ти избега некоја што си сакал да ја изиграш.

Обично сакам да имам барем по една инсталирана од повеќе различни жанрови и да ги играм зависно од расположението.

Последниов период најмногу се играше Yakuza: Like a Dragon, ептен ми легна. Имам уште 3 достигнувања во план пред да ја прогласам за изиграна, а за True Final Millennium Tower кревам раце (најверојатно) :)
Погледнете го атачментот 114855
Во меѓувреме ги вратија 0 и двете Kiwami па се мислам со нив да се фатам откако ќе одморам малку од оваа.
Јас направив пауза од месец-два ама не се откажав од TFMT и реално тој дел од играта ми беше и најдобар, дека претходно можеш да ја изиграш со рандом тим и опрема а за ова треба да се спремиш и тогаш играта ми доби смисла и ја засакав уште повеќе.

Се што правиш post-game рачунај дека ти е спремање и си чекор поблиску, за жал мораш и да гриндаш за job level ама има добро место, ги тепаш Invested Vagabonds во Kamurocho Underground, правиш Flee од групите што немаат вагабонд и релативно брзо иде. Ти треба main job level 90+ и неколку други со по 30+. Пожелно со +EXP опрема, изгуглај си и уживај во процесот :)

On topic: како новајлија на game pass играм микрософт игри само, Halo infinite моментално, супер е, ме потсеќа на Destiny 1.

Атачменти

• chrome_jndopwZMX5.png
    chrome_jndopwZMX5.png
    78,4 KB · Прегледи: 14

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.238
Мислења
1.008.114
Членови