Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Што е со форумов???

Статус
Затворена за нови мислења.

the G man

Intern
20 јули 2007
44
1
Идам ја на еден пост и таму фино лепо си прашува човекот и другиве си одговараат место за C++ за Visual Basic програми(ама си викам ај можда се читаат мисли), на друго место пак се даваат огласи што нема врска со темата, на трето почнува темата и двата први одговори се у ред, а следните петнаесет се без врска (фалење кој што знае како знае, прашање у пост негде на средината од одговорите(абе одговор си е одговор, отвори нова тема ако те интересира нешто, ама претходно прошарај и сигурно ќе најдеш инфо, а ако не, па прашај слободно), па разни препукувања и слични работи). Мислам дај малку средете ситуација, админи земете малку поцврсто, зашто има луѓе што сакаат да помогнат и уште повеќе на кои им треба помош во нашава напатена Македонија(Нов сум тука ама сакам да профункционира целава работа кај нас)!!!

Ајде Поздрав

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Добродојде.. Сугестијата ти е наместо :) Ќе ги стегнеме работите наскоро..

Лично, премногу бев/сум зафатен за да реагирам ама во следниве денови планирам малку посериозно да разгледам што се случува тука додека ме нема :D

D

Администратор
31 март 2007
3.982
4.147
www.aqtos.com
Забелешката е на место.

админи земете малку поцврсто, зашто има луѓе што сакаат да помогнат
даваме голем дел од нашето време и се обидуваме да го одржиме форумот во најдобар ред, форумот допрва треба да се подобрува... но проблемот не е во администраторите, туку во самите членови. Наскоро ќе следат поголеми промени....

секоја чест за тебе и таквите како тебе што сакаат да помогнат, но да не остане тоа само на јалови зборови... ве охрабрувам во поголема мера да соработуваме и да си помогнеме сите заедно... секоја идеја и забелешка слободно доставете ја, доколку не е од јавен карактер, слободно прати ми пп или е-маил.

нашава напатена Македонија(Нов сум тука ама сакам да профункционира целава работа кај нас)!!!
сами ја правиме таква.... сами можеме и да ја подобриме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.239
Мислења
1.008.119
Членови
36.674