Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Сезонско чистење

Sparkplug folf

Gaining Experience
5 јануари 2021
278
178
Sparkplug folf додаде нов оглас:

Сезонско чистење - 100 ден.

Добар ден, се продава голем асортиман на ИТ опрема за која немам никаква намена и само ми стои. Се надевам дека ќе биде максимално искористена кај новите сопственици. Ви посакувам пријатно купување. Понуди во ПП.

Делови за PC:

1. Socket AM2+ lever - 50 ден

2. Socket 775 lever - 50 ден

3. 5,25” bay cover black x2 - 100 ден

4. 3,5” bay cover black - 50 ден

5. power led - 35 ден

6. hdd led - 35 ден

6А. 3,5" to 5,25" adapter - 130 ден

7. 2,5” to 3,5” bay adapter - 100 ден

8. 2,5” to...

Видете го целиот оглас...

Pane24

Mariovec
31 октомври 2012
6.239
6.805
Скопје
www.facebook.com
Последна промена:

coki

:(){ :|:& };:
26 ноември 2021
305
428
/home/coki
Дечкиве од Нексио нека ти направат сајт, не можам да се снајдам у овие катаљарда продукти :)
И тоа ли се случило... Ништо, нека ги бара директ дечките од Foxit (или сепак не)

Последна промена:

Sparkplug folf

Gaining Experience
5 јануари 2021
278
178
Пробајте со find in page на chrome да најдете што ви треба доколку имате потешкотии.

JasSum

Unstoppable
8 мај 2007
1.941
2.163
Мислам дека е подобро да ги поделиш работиве и секој да си биде во свој оглас, да биде попрегледно...

Ме интересира дали вака водиш евиденција за се низ дома?
Колку чорапи, вилушки и слично...

yane19

Intern
29 јуни 2020
41
29
Пробав еднаш да направам ваков инвентар ама со фотографии, без текст, за да можам д ги спакувам работите во кутија и да знам што имам во кутијата.
Направив цели 5 фотографии пред да се откажам целата идеја.
Браво за @Sparkplug folf !

Sparkplug folf

Gaining Experience
5 јануари 2021
278
178
Мислам дека е подобро да ги поделиш работиве и секој да си биде во свој оглас, да биде попрегледно...

Ме интересира дали вака водиш евиденција за се низ дома?
Колку чорапи, вилушки и слично...
Морав наеднаш да огласам се да направам простор. Има многу работи но се сортирани уредно во свои групи. Мислам дека требаше да оставам два или три реда празен простор да бидат работите по одделени за поголема прегледност. Тоа би ја намалоло потребата од повеќе огласи. Ако ти треба нешто а не можеш да се снајдеш во групите отвори find in page на chrome и терај. Повеќе среќа во огласување следен пат.

Како одговор на прашањето го давам одговорот не бидејќи не треба да знам колку имам ако ми е доволно. Еве прашање за тебе, имаш ли некој бенефит од тоа што знаеш колку кондоми имаш? Се знае на секое искачање купуваш за да не снемаш кога најмногу ти требаат.
Мислењето е автоматски споено:

Пробав еднаш да направам ваков инвентар ама со фотографии, без текст, за да можам д ги спакувам работите во кутија и да знам што имам во кутијата.
Направив цели 5 фотографии пред да се откажам целата идеја.
Браво за @Sparkplug folf !
Замисли да правиш четири списока затоа што секој пат кога ќе направиш список ти излегуваат од нигде никаде работи и мораш постпјано да менуваш. Цреша на шлагот е последниот список да го напишеш во ворд за да кошираш од таму и објавиш оглас. Втора цреша сликите дали се по ред, матни, да не е скриншот од некоја турска серија. После се ова рацете have disconnected и не можев да ги чуствувам. Трета цреша е после неколку ноќи неспани да имаат забелешки дека не ти е толку прегледен огласот. После ова бев расположен за нешто жестоко:ROFLMAO:. Животот е урнебес :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:. Шала на страна секоја критика е добредојдена и обожавам крењтивни коментари.

Последна промена:

Sparkplug folf

Gaining Experience
5 јануари 2021
278
178
Другар без навреда, ама случајно да не имаш потекло од бувљак?
Не, скраја да е. Не сум како тие од ибеј со Вуду и други графички од пред 25 години да ги ставам на песоклив и влажен асвалт за да ги сликам и после да речам работат.
Работиве ми се останати од сервисирање за резерва и кога ги рушив гумите одма имам делови да ги сменам. Затоа имам многу мал downtime и имам работи што на никој не би му текнало да ги чува за резерва. Сервисиве можат да ми љубоморат дека имам расипани графички од пред 15 години.
Мислењето е автоматски споено:

Ако прогуглате nvidia 8500 GT ASUS MAGIC shroud ќе ви даде ИТ форум. Закон работа.
Мора разновидност, ако само продавам АМД ќе речат дека сум фанбој.

Последна промена:

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
45.586
Мислења
945.389
Членови
34.071
Огласи
1.966