Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Се продава Western Digital Black 2TB 3.5"

Статус
Затворена за нови мислења.

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
4.432
4.383
Скопје
hackitfree.github.io
Ај плс остај некоја тема кај шо ќе е слободна од твојте бесцелни коментари
Абе јас минатиот пат кога се расправало за цена (која патем огласувачот уредно ја одредил во тема Продавам - значи не Проценка) - пропуштив - па викам ај да пишам нешто да видам кој ќе се јави - кога ете те тебе и рејзерот ;)
Па пошто е празник а вие одлични проценувачи и шегобијци - предлагам да се збереме па да прославиме у огласов :p
Што да правам - ќе научам и јас некој ден од вас „целно„ да оставам коментари..

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.657
4.666
Писти Охту
Абе јас минатиот пат кога се расправало за цена (која патем огласувачот уредно ја одредил во тема Продавам - значи не Проценка) - пропуштив - па викам ај да пишам нешто да видам кој ќе се јави - кога ете те тебе и рејзерот ;)
Па пошто е празник а вие одлични проценувачи и шегобијци - предлагам да се збереме па да прославиме у огласов :p
Што да правам - ќе научам и јас некој ден од вас „целно„ да оставам коментари..

Шо убо си призна дека вака бесцелно само коментари си оставаш и билдаш мислења. Дали 2% од коментарите ти имаат вредност/позитивен допринос? Остатокот е junk data

Rejzerot

Practice makes perfect
19 мај 2022
664
1.171
Скопје
Друже појма онака немаш и пак се бламираш. Дај барем истражи шо е, како е, зошто е. Ми споредваш дискови од различна класа.
Исто така ги замолувам админите/модераторите да ги избришат коментарите, затоа што се направи огласот како на пазар да сме.
хахахахах се бламирам?друже не си ласкај ај,олабај се.продажба е пазар,секој бизнис е ПАЗАР.

само да напоменам уште еднаш,ја цена не сакам да бутнам,само насочив реална цена од Анхоч на диск,за диск стар 5 год,кои се продава по висока цена.

https://www.anhoch.com/product/5998...-digital-wd-blue-sata3-256mb-7200rpm-wd20ezbx и овој е ниска класа така?

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
4.432
4.383
Скопје
hackitfree.github.io
Шо убо си призна дека вака бесцелно само коментари си оставаш и билдаш мислења. Дали 2% од коментарите ти имаат вредност/позитивен допринос? Остатокот е junk data
Темата е - „Со кој памет се обидувате да корегирате и намалите цена на уред во оглас огласен од страна на огласувачот?„ -ако не разбравте иронично -ете и вака да објаснам .

outsider

Practice makes perfect
14 јуни 2019
725
1.441
Битола
www.instagram.com
хахахахах се бламирам?друже не си ласкај ај,олабај се.продажба е пазар,секој бизнис е ПАЗАР.

само да напоменам уште еднаш,ја цена не сакам да бутнам,само насочив реална цена од Анхоч на диск,за диск стар 5 год,кои се продава по висока цена.

https://www.anhoch.com/product/5998...-digital-wd-blue-sata3-256mb-7200rpm-wd20ezbx и овој е ниска класа така?
Ај отвори колку е WD Black и започни да го тренираш окото да ти разликува бои па потоа мозокот да ти пресмета :)

Rejzerot

Practice makes perfect
19 мај 2022
664
1.171
Скопје
Ај отвори колку е WD Black и започни да го тренираш окото да ти разликува бои па потоа мозокот да ти пресмета :)
Ахх деца деца лесно ви е вас,ке видите малце урда и одма бачило ке правите,5 год стар незнам како да ти објаснам,5 год стар е.

Ајде гледам дека ти смета дискусијава,а искрено не сакам никому да сметам,па ке замолам еве админите нека ми ги избришат мислењеава во темава.извини уште еднаш,немав лоша намера.

outsider

Practice makes perfect
14 јуни 2019
725
1.441
Битола
www.instagram.com
Абе не ми тепај народни приказни, кога не разликуваш бои. Една страна поназад е наведена цената:
  • Нов во Нексио е 8600 денари.
  • Outlet во Анхоч е 6500 денари.
  • Computer Universe да го нарачаш ќе те кошта ~ 140e.

Но ти, покрај сите овие аргументи и цени реши да се правиш мангуп и да продаваш пуфки.

Вајкинг

Practice makes perfect
9 јуни 2015
1.277
1.977
Скопје
Абе не ми тепај народни приказни, кога не разликуваш бои. Една страна поназад е наведена цената:
  • Нов во Нексио е 8600 денари.
  • Outlet во Анхоч е 6500 денари.
  • Computer Universe да го нарачаш ќе те кошта ~ 140e.

Но ти, покрај сите овие аргументи и цени реши да се правиш мангуп и да продаваш пуфки.

И покрај сите цени што ги наведе ни 4000 не успеа да му земеш.

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
4.432
4.383
Скопје
hackitfree.github.io
И покрај сите цени што ги наведе ни 4000 не успеа да му земеш.
1во - Три дена нема огласот !
2-ро - негов проблем е цената и за колку ќе го даде . Ја одредил - таа е. Не е фер на форумски колега да му се „спуштиме„ банда 3-4 души и да трубиме . Ај да речеме во случајов сте се збуниле - сте мислеле се работи за проценка па сте се надоврзале еден на друг - не сте ја провериле темата.
Рејзерот бар се извини - некои се инаетат и продолжуваат со тероров :sneaky:
Па имајте милост малку - кај глушецот му го запустеа сега и ова треба за 1000ден да го даде ? :ROFLMAO:

Rejzerot

Practice makes perfect
19 мај 2022
664
1.171
Скопје
Ко не е 100ка ти и рајзеро да можите да си го допуштите , јебеш га.
Јас никого не навредив,а ни па тебе те спомнав јас,а ти вреѓаш,без да те прозивам лично јас.Тапа ти е нападов,не е доличен.

Trtka

Gaining Сало
11 април 2018
536
710
И те како вреѓаш со цениве од ракав тресени.
Споредуваш самсунг про ссд со адата најниска класа.
Незнам која ви е поентата ама вајстина јебеш га.

Rejzerot

Practice makes perfect
19 мај 2022
664
1.171
Скопје
И те како вреѓаш со цениве од ракав тресени.
Споредуваш самсунг про ссд со адата најниска класа.
Незнам која ви е поентата ама вајстина јебеш га.
Јас се извинив повеќе пати,и не го навредив,него дадов критика,за разлика од тебе тртка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
47.518
Мислења
981.569
Членови
35.774
Најнов член