А реално делуваат одвратно, како да го гледам z fold 6, Штета што ниеден Кинез не вложува во софтвер колку што вложува Самсунг.
![]()
Апгрејд лудило !!!
една добра вест што новиов ќе може да снима видео у LOG. Се надевам дека и апдејтот ќе дојде за S23 Ultra.
една добра вест што новиов ќе може да снима видео у LOG. Се надевам дека и апдејтот ќе дојде за S23 Ultra.
Се испотепаа луѓето да снимаат во ЛОГ формат.. Тотално небитно за 90% од луѓето кои го користат.една добра вест што новиов ќе може да снима видео у LOG. Се надевам дека и апдејтот ќе дојде за S23 Ultra.
Мх и Петко Петковски едвај чека да снима у лог за да прави градација на бои во пост продукција за следниот Оскар...
Исто како што Станко Станковски одамна слика во .raw, уште откако се појави.
па сеа не е лошо за луѓе што сакаат да опипаат снимање и едитирање видео. Мене конкретно ме интересира тоа. Има и други што ги занима. И ова е добар начин да видиш дали си за тоа без да фрлаш 1000 евра на mirrorless апарат.
Motion camera
MC24P
јас ја симнав Blackmagic ќе ја пробам и оваа Motion, тоа МЦ24П не знам што ти значи.
69000 денари, има цена веќе.Препоставка колку кикиритки ќе биде S25+ ко ќе стаса кај нас?
На 13.02ри ќе има цени за оваа серија.69000 денари, има цена веќе.
За кај нас е супер за тие пари, за онлајн не баш, има подобри телефони за тие пари од Алиекспрес, пример Поко Ф6 е 300евра, Ф6 про е 400 евра, Виво IQOO 9 или 10 исто тука некаде, Redmi K80, Nubia Z60 итн.Добра ли е А55кава за овие пари ? Има нешто подобра опција до тој буџет 350еур или тоа е тоа
![]()
Samsung Galaxy A55 5G 12GB RAM/256GB | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.mobelix.com.mk
Ова веќе е норемално со цениве за почеток на новава серијаНа 13.02ри ќе има цени за оваа серија.
Ултра 64000
Плус 48000
С25 42500