Ја го имам веќе 3 месеци. Единствена мама на овој телефон е што нема есим.
Ја го имам веќе 3 месеци. Единствена мама на овој телефон е што нема есим.
Зависи од каде ти е. А35 има еСИМ во моделите за Европа, С.Америка и Кореа.Ја го имам веќе 3 месеци. Единствена мама на овој телефон е што нема есим.
Јас мислев дека А35 е само препакован А54 но изгледа не било така овој има поголем екран и подобра заштита на стакло, едино камерата е подобра кај А54. За тие пари се согласувам, одличен уред.Правев мало истражување последна недела/2, тешко да се најде подобар уред за 250е,
Добра машина е и тоа.Moja greska. Mojot da ti bil A34 5G.
Јас би почекал со обнова уште еден месец, на 6-ти јануари излегува S25 серија со значително подобар хардвер и сите се со Снап 8 Елит нема ексинос и плус сето тоа за иста цена ... Ако мора да се избере секако 24+ ради рам, батерија, екран, ладење и сл.Дечки, нареден месец од А1 треба да се зима телефон, по можност flagship.
Се мислам меѓу S24 и S24+.
Освен батерија и дисплеј меѓу двата, има ли некоја друга разлика?
И на А 25 5G нема eSimЈа го имам веќе 3 месеци. Единствена мама на овој телефон е што нема есим.
Е нормално де на таа класа да нема. Сега за сега. За некоја година ќе биде еСим дифолт.И на А 25 5G нема eSim
Никој не се нафаќа да го прави тоа.Дечки, скрин протектор на самсунг fold 4 за внатрешен екран, треба стручно лице да го смени, дали има таква фирма во
Скопје и од каде се се набавуваат дополнителни такви скрин протектори во случај тие да се оштетат?
за скрин протектор правиме муабет... да не се разбереме погрешно до толку ќе биде комплицирано ?Никој не се нафаќа да го прави тоа.
Да, те разбрав. Не се нафаќа никој или дебело наплаќа.за скрин протектор правиме муабет... да не се разбереме погрешно до толку ќе биде комплицирано ?
Наместено ми е Picture in picture за Јутјуб ама не ми ги дава така видеата кога ќе го смалам видеото. Знае некој зошто?
Телефонот ми е Samsung A25.
Би требало во овластен сервис да треба да можат да го сменат внатрешниот скрин протектор, колку што знам една промена е вклучена во гаранција.Дечки, скрин протектор на самсунг fold 4 за внатрешен екран, треба стручно лице да го смени, дали има таква фирма во
Скопје и од каде се се набавуваат дополнителни такви скрин протектори во случај тие да се оштетат?
Сакам да купам фолд 4 или 5ка кој ретко се наоѓа, но единствен проблем е што не сум запознаен со процедурата за протекторот. Утре ќе звонам во овластен сервис па ќе прашам...Би требало во овластен сервис да треба да можат да го сменат внатрешниот скрин протектор, колку што знам една промена е вклучена во гаранција.
Ако решиш да промениш во овластен сервис, би бил благодарен ако споделиш искуство.
Ме интересира бидејки кориспам Fold 6, но сеуште не сум имал проблем со скрин протекторот.
Сакам да купам фолд 4 или 5ка кој ретко се наоѓа, но единствен проблем е што не сум запознаен со процедурата за протекторот. Утре ќе звонам во овластен сервис па ќе прашам...
Јас имав и 3ка и 5ка. Со тек на време се одлепува и го ваѓаш целиот и то је то.Сакам да купам фолд 4 или 5ка кој ретко се наоѓа, но единствен проблем е што не сум запознаен со процедурата за протекторот. Утре ќе звонам во овластен сервис па ќе прашам...
Тој не треба да се вади...само да побараш замена во Мобико. Пријатели прашуваа и не се нафатиле за промена.Јас имав и 3ка и 5ка. Со тек на време се одлепува и го ваѓаш целиот и то је то.
Слободно се вади и ништо не му е на телефонот. Flip 3 го користев 1.5 година без тој протектор. Со тек на време тој протектор се вади сам од себе посебно на средина на екранот и се гледаат како меурчиња.Тој не треба да се вади...само да побараш замена во Мобико. Пријатели прашуваа и не се нафатиле за промена.