damil
Practice makes perfect
- 2 јануари 2015
- 1.050
- 1.314
S23 Ultra, ем заштедуваш, не мора таблет да купуваш, а и по дома може како послужавник да послужи.Epa na A serija izgleda ke padne izborot
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
S23 Ultra, ем заштедуваш, не мора таблет да купуваш, а и по дома може како послужавник да послужи.Epa na A serija izgleda ke padne izborot
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Тежок фејл стана ФЕ серијава, едино ќе вреди можда после 6,7 месеци кога ќе сфатат дека не се продава па ќе ја спласнат цената и ќе ја стават на промоција со galaxy watch/buds.![]()
600$ или кај нас нешто над 600€ ! За тие пари го имаш S23 со понов чипсет и подобри камери.
Дури и тогаш е дискутабилно дали ке биде добар дил со оглед на тоа дека и S23 ке спласне уште некое евро повеќе. Не дека S23 ке оди уште многу долу, бидејки веќе е стабилизирана цената.Тежок фејл стана ФЕ серијава, едино ќе вреди можда после 6,7 месеци кога ќе сфатат дека не се продава па ќе ја спласнат цената и ќе ја стават на промоција со galaxy watch/buds.
Awww, snap!
Ќути на време си купив 23 ултраНекаде пишав дека S24 (не ултра) ке биде промашена серија од телефон.. Еве и зошто.
![]()
Samsung Exynos 2400 postiže slabije rezultate od Snapdragon 8 Gen 2 u nezvaničnom poređenju - Benchmark
Performanse i specifikacije predstojećeg Samsung Exynos 2400 čipseta otkrivene su u nezvaničnom poređenju sa Snapdragon 8 Gen 2 kompanije Qualcommbenchmark.rs
Сега е инфериорен во споредба со SDGen2 а тек да се спореди со SDGen3 кој ке биде во ултрата наредна година. Партали ке биде.
Пак ќе ни увалат ѓубре од под креденец во Европа?View: https://twitter.com/UniverseIce/status/1710247896124395768
Нема потреба од титаниум. Нека го исфрлат Exynos за Европа и таман ке е.
Многу дропнати фрејмови, крашната игра... Само онај екстерниот вентилатор ќе го извај ајфонот за да не добиеш изгореници
The beast
Истата прича ја прави Самсунг со S23FE што го шитка по цена на обична S23-ка. Се разбира цената ке спласне брзо на FE ама со толку висока стартна цена тешко.Треба да ти се ептен летнати пилињата или да си екстремен јабука фан бој за со мирна совест да дадеш 1500 евра за овој ништопосебно телефон викан 15промакс...
Неспоредливо помалку добиваш за парите во однос на S23ultra.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S23 FE е тотална утка, exynos процесор и грд дизајн, сето то по висока цена. макс 400е треба да е тој телефон, ни денар појќеИстата прича ја прави Самсунг со S23FE што го шитка по цена на обична S23-ка. Се разбира цената ке спласне брзо на FE ама со толку висока стартна цена тешко.
S23 FE е тотална утка, exynos процесор и грд дизајн, сето то по висока цена. макс 400е треба да е тој телефон, ни денар појќе
Така да, макс 450 евра. Тоа би бил вистински FE за луѓе што сакаат некакво флегшиш искуство.S23 FE е тотална утка, exynos процесор и грд дизајн, сето то по висока цена. макс 400е треба да е тој телефон, ни денар појќе
Сеедно. Не може да продаваш инфериорен уред по цена на "стабилизиран" флегшип.Споредувате цена на стабилизирани уреди и нови
Би чекал до кај мај одприлика когс би се стабилизирала цената. Сега сум со ѕ23u и би го сменил тек дури догодина. Ако ти се чека, чекај, ако не земај сега.Вреди ли да се земе S23 Ultra сега за некој 860е или да се чека 24 Ultra нормално по разумна цена.
Имаш сега промоција ако земеш s23 ultra од официјалниве продавници даваат s21fe гратис.Вреди ли да се земе S23 Ultra сега за некои 860е или да се чека 24 Ultra нормално по разумна цена.