Ако ова беше за мене, имам a52s и не сум имал ајфон од 3GS и пак со масло, за секој случајОвие со Ајфони се од друга димензија.
Меџутим не секогаш им пали "носењето масло" пошто овие им ја кинат батеријата со апдејт.
Не беше за тебеАко ова беше за мене, имам a52s и не сум имал ајфон од 3GS и пак со масло, за секој случај![]()
Од пред околу една седмица сум на Android 13 на Samsung S20FE.
Ми се појави проблем да алармите се деактивираат. Тоа ми се случи ноќта после апдејтот, но и претходнава вечер. Дали и некој друг се соочил со истиот проблем?
Нема(ат) чипови. Се почесто ќе среќаваме вакви ситуации.Уште една утка и промашен телефон
Се после А52s е срање.
Како бе исто само додале 2 камери плус? Хаахха, автоматски не е исто. Можеби андроид за да се разликува треба странично да ги поставува камерите наместо фингерпринт, мада и така ќе испадни дека го копира apple во оригиналност испред практичност.Земале iPhone 8 и додале 2 камери позади само
Погледнете го атачментот 120091
Погледнете го атачментот 120092
Барем нека отпуштат дизајнери, нека финансираат софтвер.
Земале iPhone 8 и додале 2 камери позади само
Така испаѓа работава и со SUV возилава од разни фабрики дизајниве :Земале iPhone 8 и додале 2 камери позади само
Уште некни го имаше декемврискиот печ.
EOL е веќе моделов, тоа што останало на залиха и толку ќе биде.Уште некни го имаше декемврискиот печ.
Батеријава е гром. 5 и пол часа со преостанати 60% батерија
Додуша 99% од времето сум на WiFi. Како и да е, одличен е телефонот.
Гледам сеуште се нуди во сетек.
ОСвен фактот што никој на светов не знае зошто Good Lock не е достапен секаде во светот. А не планирам да инсталирам силувани apk фајлови кои не можат да се апдејтираат на регуларен начин со оглед на тоа што овој сет на програми длабоко задира во UI-то па не сакам едно гајле повеќе.
Уште тоа ми фали..
Уште некни го имаше декемврискиот печ.
Батеријава е гром. 5 и пол часа со преостанати 60% батерија
Додуша 99% од времето сум на WiFi. Како и да е, одличен е телефонот.
Гледам сеуште се нуди во сетек.
ОСвен фактот што никој на светов не знае зошто Good Lock не е достапен секаде во светот. А не планирам да инсталирам силувани apk фајлови кои не можат да се апдејтираат на регуларен начин со оглед на тоа што овој сет на програми длабоко задира во UI-то па не сакам едно гајле повеќе.
Уште тоа ми фали..
Да бидам искрен не проверував воопшто, само ми стигна ова, а претпоставував дека е достапно од пред некој ден. Абе кул телефонче вака, батеријата не е лоша, ама не е ни најсјајна, на пример да појдеш некаде во соседството, пример Црна Гора, ќе поминеш низ Косово и Албанија, значи вклучувајќи ја нашата мрежа, тоа се тотално 4 држави и којзнае колку оператори на кои нема успешно да се закачи. Летоска бев на таква авантура, појдов од Црна Гора со 100%, стигнав во Мк после 12 саати, ме фатија гужви некои и сликав само неколку слики по пат, батеријата во Скопје ми беше на 20 и нешто проценти. Се тоа од префрлање од мрежа на мрежа.Уште некни го имаше декемврискиот печ.
Го немаAj vidi pak za good lock, jas go imam u store
Го нема
Ти го имаш на кој Самсунг? Не ти е чепкан CSC?
Е, на понежната половина Покото, х4pro мислам беше, го оставаш на 100%, одиш завршуваш куварско, стануваш пратеник и се враќаш дома уште седи на 100%...
Немам ни јас goodlock ама ти имаш Snapdragon S22 Ultra кој не е за овој пазар затоа можеби имаш аксес до апликацијата.Не ми е, S22U snapdragon има goodlock (претходно немав)
Друго, A23 5G ќе биде со Snapdragon 695 5G (2x Cortex A78 @2.2ghz vs 2x Cortex A76 @2.2ghz) огромен апгрејд и уште еден телефон од ентери левел за препорака наспроти ximo.
Мислењето е автоматски споено:
Нормално, кога сите апликации во позадина ги кине.
Не е поради С22 туку од акаунтот што е регистриран надвор од МК мисламНемам ни јас goodlock ама ти имаш Snapdragon S22 Ultra кој не е за овој пазар затоа можеби имаш аксес до апликацијата.