Не баш било кој! А52с стриктно!!!A52/A52S било кој од овие два.
A52s > A53A53 или A52S
Приоритет камера и батерија.
12ка, да. Секој нареден апдејт и фингерпринтот се заебува уште повеќе. Ултра спор е моментално.На 12ка си? Мене батеријата ми се подобри доста, не сум под 5 саати SOT.
Бате ти се изнамачи со телефонов, земи продај тоа и купи си друг. Те читам во темава и искрено жал ми паѓа, срамота за самсунг.12ка, да. Секој нареден апдејт и фингерпринтот се заебува уште повеќе. Ултра спор е моментално.
Ќе го истерам уште месец ипол, после тоа мењамеБате ти се изнамачи со телефонов, земи продај тоа и купи си друг. Те читам во темава и искрено жал ми паѓа, срамота за самсунг.
Ти на бајачка да идешЌе го истерам уште месец ипол, после тоа мењамеЌе го продадев да не ми пукнеше екранот (има една долга линија само).
Ау сине па ти се бодеш ...Samsung Galaxy S10 plus. Почнав да го користам пред скоро време. Вчера го измив под вода, (малку и со течен сапун), почна да се понашаТреперење на дисплејот, тачот не најпрецизен. По неколку саати го затемнив мануелно дисплејот, до толку да сега не гледам ништо. Прашање: Како да му направам ресет фабрички, или некако да го осветлам дисплејот преку компјутер, пошто нели, не можам да гледам што кликам, темен е дисплејот. Вибрира, дава тон на клик коа ке стиснам нешто на бавтанаана, ама нема слика. Рикавери мод не можам да направам со копчињата, пошто пак нели,не се гледа ништо. Фала.
Како да влезам во рикавери?Ау сине па ти се бодеш ...
Ако си намалил брајтнес, не можеш да го зголемиш сеа? Бидејќи користење brightness и дифолт brightness што е на recovery врска немаат едно со друго.
Како да влезам во рикавери?
Ако сеуште не можеш да го користиш екранот, користи ја постапката спомната од @omegaRED само место да го исклучиш, држи го power копчето 10тина секунди додека не удри Force reboot, а во меѓувреме нека ти е приклучен на ПЦ со кабел. Кога ќе дрмне, држи power + vol up.Како да влезам во рикавери?
Не е модерно ништо , со volume up i power ќе држи до недела и ништо нема да направи.Така модерно се нарекува копчето сега? Е добро.
Закачи го на ТВ ако има HDMI излезSamsung Galaxy S10 plus. ...
Где си бре тиЗакачи го на ТВ ако има HDMI излез
Имаш ти решение?S10 plus ima bixby kopce, toa treba da go koristi![]()
Кога го приклучувам на лаптоп , го појавува како драјв, внатре нема ништо (веројатно од што кликав рековери, итн по осет, со копчињата), дава звук на полнење, ама не се појавува слика. Едноставно како да е скроз затемнет екранот. (Ако не е прегорен, како ли се вика). Значи, не се гледа ништо на дисплејот. А сите кликови и звуци ги дава. Значи дека све работи, освен дисплејот. (Којшто може е и само скроз затемнет) .Исклучи го телефонот. Приклучи го на кабел (компјутер/полнач), почекај да се појави знакот за полнење, држи ги Volume + и Power копчето 10-тина секунди, пушти го Power копчето продолжувајќи да држиш Volume +.