Ако е само стаклото а екранот под него ок, не би требало да е скапо да се смени.
Пред поскапувањата за Samsung S9 plus беше околу 4500 ден.
Јас во Алфа менував за iPhone 7 plus лани, после замената не се ни познаваше.
Добар предлог, а не е ни многу пробивање на буџетот. Едино проблем ми е тоа што сакам исклучиво самсунг - не дека имам било што против другиве марки.![]()
XIAOMI Redmi 10 4+64GB, 6.5", 4/64GB, 50+8+2+2/8MP, 5000 mAh Sea Blue
XIAOMI Redmi 10 4+64GB, 6.5", 4/64GB, 50+8+2+2/8MP, 5000 mAh Sea Blue Екран:6.5" (1080 x 2400) LCD, 90Hz MediaTek Helio G88 (12nm) Меморија:4/64GB Камера:50+8+2+2/8MP Батерија: Li-Po 5000 mAhwww.neptun.mk
За тие пари најдобро решение мислам. За 14к има Note 10 со многу подобар CPU ако ти се дава повеќе пари.
Добар предлог, а не е ни многу пробивање на буџетот. Едино проблем ми е тоа што сакам исклучиво самсунг - не дека имам било што против другиве марки.
Немај гајле.Извини, не видов дека сме во Самсунг темата. Тогаш овој:
Немај гајле.Сепак фала ти за предлогот. Претпоставувам во секој случај дека со предложениот модел ќе забележам некаков "скок" во перформанси мислам во споредба со сегашниов модел што го имам?
Ти стигна апдејт ?Show as pop-up нотификации пуштени, ниту една нотификација освен Вајбер не го пали екранот на телефонот.
Шитсунг веќе почнаа да ме нервираат. Има чаре за ова? S20 FE Android 12.
Што сакаш да направиш?Show as pop-up нотификации пуштени, ниту една нотификација освен Вајбер не го пали екранот на телефонот.
Шитсунг веќе почнаа да ме нервираат. Има чаре за ова? S20 FE Android 12.
![]()
Samsung Galaxy S21 FE 5G | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.mobelix.com.mk
RIP кинези.
Не знам зошто некој би го купил телефонов со ценава.
Имам проблемче со а52s, после надградба на 12ка, иако е наместено во developer options>mobile data always active, сепак не работи. Некој предлог?
Стигна.
Секој телефон што сум го имал, кога ќе стигне нотификација од месенџер, смс, телеграм, слек, сакам да се вклучи екранот на секунда - две, да ми ја покаже нотификацијата. Моментално освен вајбер, ниту една нотификација не го пали екранот. Само се слуша звук.Што сакаш да направиш?
Посебно влези на секоја апликација и види дали е вклучено Show as pop-up.Стигна.
Секој телефон што сум го имал, кога ќе стигне нотификација од месенџер, смс, телеграм, слек, сакам да се вклучи екранот на секунда - две, да ми ја покаже нотификацијата. Моментално освен вајбер, ниту една нотификација не го пали екранот. Само се слуша звук.
Се ми е вклучено од нотификации.
Да, не помогна.ата вчера вечер исто на A52 и не се т
Фала дечки.Здраво другар,
Оди во Play Store и кликни на твојот акаунт (твојата слика) горе десно. Потоа оди во Settings, па во Network preferences. Е сега таму под двете App download preference и Auto download preference ќе одбереш Over any network. Следно Reboot на уредот и проблемот е решен.
Имај убав ден!
Испратено од CLT-L09 преку IT.mk форум апликација
Исто.Да, не помогна.
Фала дечки.
На Over any network ми беа. Апдејтував се на Play Store, Galaxy Store и телефон, мавнав рестарт на телефон, ништо не помогна, па им изгаснав нофитикација, и проблемот е успешно игнориран![]()
Јас само направив uninstall на срањето, толку. Плус наместив во settings да не прави auto-update на apps.Да, не помогна.
Фала дечки.
На Over any network ми беа. Апдејтував се на Play Store, Galaxy Store и телефон, мавнав рестарт на телефон, ништо не помогна, па им изгаснав нофитикација, и проблемот е успешно игнориран![]()
Еве како се. На месенџер не можеш ни да го вклучиш, се гаси самото веднаш. Неколку месеци така праи.Посебно влези на секоја апликација и види дали е вклучено Show as pop-up.
Кај некои апликации по default е исклучено.
Јас пак обратно, незнам зошто некој не би го купил телефонов со ценава.
4500mah е одлична бројка, башка (би требало) Снапдрагон. Е сега целото тоа со Самсунг софтвер е, така да 50/50 е шансата да добиеш топ телефон со топ батерија или 50/50 да добиеш Antminer Алфаплам.Endurance rating 92h, другото перфекција.