Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Sakam Linux ama...

bazebas

Intern
5 мај 2007
24
0
So Linux nemam nekoe golemo iskustvo.
Vo posledno vreme se poveke se mislam dali da se obidam ama me plasi toa kako ke mi funkcionira hardverot, potocno ne znam dali bi mi rabotela TV kartickata - COMRO.

gemidjy

Intern
14 април 2007
50
0
Слободно обрати се до Лугола за сите проблеми или прашања што ги имаш. Засега ти препорачувам Ubuntu Feisty или Kubuntu Feisty (едното е со KDE, другото со GNOME), ако имаш нонстоп Интернет врска.

Поздрав

D

DimitarMK

Гостин
Здраво Базебас.Прво добредојде на IT Форумот.Linux доаѓа со придружба на многу драјвери,така да сигурно за твојот хардвер има драјвер.Јас би ти го препорачал Ubuntu 7.04-Најновиот.Инаку Linux е user frendly и има многу добар интерфејс.

Поздрав

D

Администратор
31 март 2007
3.979
4.142
www.aqtos.com
ја ти викам да си останеш на Windows,од кога ќе стајш линкус одма ќе сакаш да форматираш драјв,да го избришеш линкусот.Така јас мислам..ти како сакаш..

Ок, ова погоре е постот што сам си го избришал пред да го постираш овој друг.... нешто не ми е јасно :)

miStErioz

Intern
18 април 2007
93
4
zoki.lugola.net
So Linux nemam nekoe golemo iskustvo.
Vo posledno vreme se poveke se mislam dali da se obidam ama me plasi toa kako ke mi funkcionira hardverot, potocno ne znam dali bi mi rabotela TV kartickata - COMRO.

дали мислеш на COMPRO ако си мислел на овие серии на тв картички ќе ти кажам дека за сигурно работат. Имам испробано и работат без проблеми.

Поздрав.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.094
Мислења
1.005.662
Членови
36.674
Најнов член
Zl4tk0