Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Rezultat od nagradata dobiena za prvo mesto

Статус
Затворена за нови мислења.

kapkavino

Intern
13 мај 2007
43
0
www.stipfashion.com
Rezultat od nagradata www.mkplayer.com.mk

Pred se da se zablagodaram na mkhost.com na site vraboteni, da prodolzat so uspeshnata rabota, kako i na organizatorite za natprevarot "Photoshop" se nadevam deka ke ima naskoro nov natprevar vo koj ke zemat pogolem broj na ucesnici.
Kako prvo nagraden na "Photoshop" natprevarot malku se potrudiv da ja iskoristam dobienata nagrada na nacin vo koj ke uzivaat i ostanatite.
Mozete da poglednete na slednava strana: http://music.mkhost.org koja naskoro se nadevam ke dobie novo ime. Stranata seushte e vo izrabotka, kako sto veli eden prijatel malku da ja "isfiluvam" - pridoteram pa se nadevam deka ke uzivate vo ovaa stranica.
Pozdrav i golema blagodarnost do mkhost i organizatorite na natprevarot.
Novoto ime: www.mkplayer.com.mk

drownz

Master
8 март 2007
1.454
202
Куманово
iwmnetwork.com
Не би било лошо да има листа на изведувачи кои ќе можат да се кликнат :rolleyes: Нешто како shortcut, да не мора да скролам низ целата мк листа за да ја најдам Каролина :))

kapkavino

Intern
13 мај 2007
43
0
www.stipfashion.com
Man i jas nesto razmisluva okolu toa li nogu rabota e toa za sekoj izveduvac treba posebna lista da pravam "mnogu zamaranje e" pa proba so toa sto e pod playerot nesto kako informator "od koja do koja pesna se na toj izveduvac" na toj nacin ke znaat kade da trazat.

Master4e

Intern
11 мај 2007
242
9
joy se gleda deka si ja sminkal stranata ama ne si gledal na funkcionalnost. Mi ja otvarase okolu 4-5 minuti. A moze da e i do mene da mi e oslabnala konekcijata vo momentot ama neveruvam.

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Одличен дизајн :) Добра идеја, ама треба уште многу работи да се досредат, во секој случај добар почеток. Со среќа :D

(Моментално слушам музика таму)

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Коментарите што се би требало најновите да излегуваат на почеток, а вака треба да се листаат неколку страници за да се видат најновите..

Линковите среди ги, не работат. Ако некој кликне некаде во близина на playerot после нема да може да кликне на линковите и менито (освен ако не го дефокусира прелистувачот па повторно да го фокусира).. Треба и тоа да се подсреди..

И да, лево има премногу празен простор, сеуште неискористен :)

kapkavino

Intern
13 мај 2007
43
0
www.stipfashion.com
Andrijeski naskoro nov dizajn na www.mkplayer.com.mk (so primena na ajax kodiranje) spored mene eden od najbrziot nacin na funkcioniranje na interent stranica. Pa se nadevam deka ke nema povekje zamerki za sporo ucituvanje na stranicata i sl. Meglutoa za izrabotka na dobar graficki web-dizajn so sebe si novi i kilobajti :), naskoro ke videme sto sum napravil, pozdrav do site.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн администрација

Статистика

Теми
45.672
Мислења
946.999
Членови
34.145